BARÇA

La Federació Espanyola inhabilita nou nens més de La Masia del Barça

Segons avança 'Mundo Deportivo', es tracta de jugadors que han nascut a l'estranger però que viuen a l'Estat des de ben petits. La RFEF analitza el seu currículum per si hi ha irregularitats

Nou jugadors del planter del Barça no van poder jugar aquest cap de setmana. La Federació Espanyola (RFEF) els va inhabilitar temporalment mentre en revisa amb deteniment les fitxes i s'assegura que el club blaugrana no ha comès cap irregularitat en fitxar-los. Segons informa 'Mundo Deportivo', després de la sanció de la FIFA al club per incomplir la normativa de fitxatges, ara la RFEF s'assegura que no hi hagi cap altre cas.

Fa uns mesos, la FIFA ja va prohibir que vuit jugadors disputessin competicions oficials. Ara se n'hi han afegit nou més, de forma temporal. Segons el rotatiu, es tracta de nens que juguen a l'estat espanyol però que han nascut a l'estranger –a més del Barça, hi ha altres clubs implicats–, i se'ls ha inhabilitat temporalment mentre s'asseguren que no han estat contractats de forma irregular, contradient la normativa.

Un dels casos és el d'Imad el Kabbou, nascut el 2000 al Marroc, però que es va traslladar a Calafell quan tenia dos anys, ja que la seva família s'hi havia desplaçat per buscar feina. Actualment juga al cadet B del club. A més d'ell, hi ha els germans Fati, Braima (Juvenil B) i Anssumane (Infantil A), Ayoub (Juvenil A), Erick (Cadet A), Maoudo (Cadet A), Labinot Kabashi (Cadet B), Ilaix (Infantil B) i Haitam Abaida (Infantil B).

La informació arriba el mateix cap de setmana en què el Barça ha sabut que la FIFA acceptava el procediment exprés i decidirà abans de final d'any si rebaixa la sanció al club, que no pot fitxar ni aquest mercat d'hivern ni el proper estiu.

Més continguts de