Publicitat
Publicitat

Futbol

La Federació estudia enfrontar Barça i Espanyol a la Supercopa Catalana

La idea ha sorgit d'una reunió a la Federació Catalana, on aquest dimarts s'ha convocat el consell 'Compromís de país' per començar a treballar de cara al partit de la selecció catalana del proper mes de desembre

La Federació Catalana (FCF) vol posar en marxa la Supercopa Catalana, un nou projecte que enfrontarà els dos equips catalans de Primera Divisió: el Barça i l'Espanyol. Els beneficis d'aquest partit aniran a parar íntegrament als clubs catalans que representa la Federació. La idea ha sorgit d'una reunió a la Federació Catalana, on aquest dimarts s'ha convocat el consell 'Compromís de país' per començar a treballar de cara al partit de la selecció catalana del proper mes de desembre.

Aquest consell 'Compromís de país' està format per representants de la secretaria general de l'Esport, l'Ajuntament de Barcelona, Televisió de Catalunya, Barça, Espanyol i la Federació Catalana de Futbol. A més, s'ha posat sobre la taula el calendari de l'actual temporada per tal d'assolir el consens per trobar les dates adients per celebrar les semifinals i la final de la Copa Catalunya abans del 30 de juny.

Al mateix temps, s’ha treballat per poder tornar la visita a Tunísia durant el 2012 i, alhora, buscar les millors dates possibles.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT