FUTBOL SALA
Esports Barça 27/06/2011

Fernandao: "És un somni. Fa quatre anys no haguéssim imaginat guanyar una Lliga"

El pivot blaugrana admet que el repte de jugar la Copa d'Europa l'any vinent el "motiva" molt i que espera seguir aconseguint títols amb el club

David R.jover
1 min

Barcelona"Crec que encara no som conscients del que hem aconseguit. Això és molt gran", ha explicat Fernandao tot just acabar. El '6' blaugrana ha explicat que la final ha estat "molt disputada" i que finals d'aquest estil "fan enriquir el futbol sala". A més, ha destacat que fa quatre temporades, quan va arribar, era "inimaginable" assolir una fita d'aquest estil.

Fernandao ha estat un dels herois d'aquest diumenge. Ha marcat el tercer gol, el decisiu. "Quan marques un gol davant tanta gent i a la final no sé què se sent. Et diria que és una explosió d'alegria, però és un sentiment que no es pot desxifrar encara", ha reconegut.

Respecte al premi de guanyar la Lliga, que dóna accés a disputar la UEFA Futsal Cup, equivalent a la Champions League, Fernandao considera que és un repte "motivador" i que espera arribar ben lluny "per seguir fent història".

Per acabar, s'ha mostrat molt feliç pels durs moments de principi de temporada quan les lesions no el respectaven. "Vaig patir molt amb les lesions i la malaltia i ara, després de molt treball, puc dir ben alt que he participat de tot això i que he pogut marcar gols importants", ha comentat Fernandao.

stats