Barça
Esports Barça 28/01/2013

Ferran Adrià: "Jo no sóc 'futbolero', jo sóc culer, com la majoria dels que estem aquí"

Sandro Rosell, Carles Rexach i Ferran Adrià han participat en una tertúlia per presentar el llibre 'Ser del Barça és...", escrit pels periodistes Juanjo González i Eduard Gonzalo

A. Solé
1 min

BarcelonaA la setena planta de l'edifici que l'editorial RBA té a la Diagonal s'ha reunit bona part de la societat catalana i culer per a la presentació del llibre 'Ser del Barça és...', escrit pels periodistes Juanjo González i Eduard Gonzalo. Per a la presentació, Pilar Calvo ha conduït una tertúlia animada entre el president del Barça, Sandro Rosell, l'exjugador Carles Rexach, i el millor cuiner del món, Ferran Adrià.

Cadascú ha donat la seva visió del que és el Barça i el que significa el moment actual tan dolç que viu el barcelonisme. "Jo no sóc 'futbolero', jo sóc culer, com la majoria dels que estem aquí", ha dit Adrià referint-se a les prop de 700 persones que omplien l'auditori.

"L'èxit d'aquest Barça és la continuïtat, perquè jo de jugador vaig tenir molts entrenadors, tots volien guanyar, però un em deia que fes una cosa, i un altre em deia el contrari, i jo pensava... aquí algú m'està enganyant", ha comentat Rexach amb la seva sorna habitual.

Rosell, per la seva banda, ha explicat quina és la clau de l'èxit actual segons ell: "Al vestidor del Barça es parla català, i a més són amics de debò, van a sopar junts i a fer activitats plegats. Tot això ha fet que aquests grans jugadors s'unissin en un moment de la història, i a més amb uns valors que els fan únics".

stats