COPA DEL REI ACB 2011
Esports Barça 13/02/2011

Anderson i Sada fan que el Regal Barça torni a guanyar el títol de Copa (60-68)

El Regal Barça ha superat el Reial Madrid per vuit punts en la final més igualada dels darrers temps. Anderson, amb 19 punts, el millor blaugrana

David Jover
Els jugadors del Regal Barça, celebrant la Copa.

MadridEl Regal Barça torna a fer història. Vèncer dos anys consecutius a la Copa del Rei és molt complicat, ja que feia vint-i-tres anys que ningú ho aconseguia. Aquesta tarda, amb un Navarro un pèl espès, qui ha agafat la responsabilitat anotadora ha estat Alan Anderson, que ha estat designat MVP de la competició. L'aler nord-americà ha sostingut els blaugrana sobretot en el primer temps, on ja havia anotat quinze punts.

Menció també per a Víctor Sada, ajudant en l'anotació i també en aquelles tasques que en una final són imprescindibles com la defensa i el control de partit. Excel·lent partit del base badaloní.

No ha estat un partit gens fàcil, perquè negar-ho. En el primer quart el Barça s'ha mostrat superior als blancs, però no ha acabat d'agafar una bona renda i els primers eu minuts s'han tancat amb un ajudat 17-19. En el segon quart els de Pascual han acusat que Navarro no anotés (no ho ha fet fins al tercer quart) i això li ha servit al Reial Madrid per empatar el matx a 30.

A la represa el Barça ha fet molts més mèrits que els de Messina i de la mà de Lobek i Sada els blaugrana han arribat a guanyar per set punts, 37-44. Però en els darrers deu minuts els homes de Pascual han aconseguit una renda de 15 punts (49-64) que ha estat definitiva.

Novena Copa del Rei en l'etapa ACB del Regal Barça i cinquè trofeu per a Juan Carlos Navarro.