Barça
Esports Barça 10/12/2011

Florentino: "Mai no he tingut cap discussió ni discrepància amb el president Rosell"

El president del Reial Madrid no ha volgut parlar de favoritismes abans d'un partit que es veurà per televisió als cinc continents

Martí Molina
1 min
Florentino Pérez.

BarcelonaEl president del Reial Madrid, Florentino Pérez, ha volgut deixar clar que les seves relacions amb el president Sandro Rosell sempre han estat cordials. Ho ha fet a la prèvia del clàssic, en la trobada de directius. "Puc dir que mai no he tingut cap discussió ni discrepància amb el president Rosell", ha comentat en una trobada amistosa i on el màxim mandatari del conjunt blanc no ha volgut parlar de favoritismes.

Florentino s'ha limitat a dir que "és molt important guanyar però és més important respondre a la festa del futbol" en un enfrontament que serà vist a tot el món. "És un partit que es veurà als 5 continents. Diuen que uns 500 milions d'espectadors. Hi ha hagut un rècord d'acreditacions a la Lliga amb 600 professionals entre periodistes i auxiliars. Només desitjo que el partit no respongui a l'expectativa i estic segur que no defraudarà als espectadors", ha dit Pérez.

El president del club blanc també s'ha referit al possible fitxatge de Neymar, i sobre si es tractarà durant el dinar de directives, ha comentat que "al dinar no es parlen de coses de futur sinó de present. Tenim moltes temes a comentar ja que tenim molts interessos comuns tant a Espanya com a Europa. Però també és un dia per gaudir-lo".

Per últim, ha opinat sobre el conflicte entre la lliga de futbol i les ràdios, ja que el d'aquest dissabte serà el primer clàssic que molts mitjans radiofònics no podran transmetre des de l'estadi de Chamartín. "Em sap greu, les ràdios són i han estat una part important del futbol. Espero que s'arribi a un acord i que tan aviat com sigui possible se solucioni aquest tema".

stats