Barça
Esports Barça 14/02/2011

El pare de Cesc qualifica de "falta de respecte" especular sobre un possible fitxatge pel Madrid

Francesc Fàbregas recorda que el futbolista "ja va deixar ben clares les seves preferències l'any passat", quan va dir que si deixa Londres serà només per a anar al Barça

Redacció
1 min
Cesc Fábregas, capità de l'Arsenal.

BarcelonaFrancesc Fàbregas, el pare del capità de l'Arsenal, Cesc, ha qualificat de “falta de respecte” les especulacions de la premsa de Madrid sobre el seu possible fitxatge pel club blanc i ha recordat que el jugador “ja va deixa ben clares” les seves preferències si finalment abandonava el club anglès -quan va dir que tan sols volia anar al Barça, si canviava d'aires-.

En una entrevista a la cadena COPE, el pare del futbolista ha recordat que “en aquests moments és jugador de l'Arsenal” i ha assegurat que “no hi ha res més que això”. Francesc Fàbregas s'ha mostrat molest amb aquestes especulacions que surten “quan no hi ha lliga i cal omplir els diaris”, i ha dit que són “una falta de respecte just abans del Barça-Arsenal”.

Sobre l'eliminatòria de Champions, el pare del futbolista ha assegurat que “en aquests moments no hi ha cap equip que estigui a l'altura dels blaugrana, tothom ho veu. Però cal jugar els partits i el Barça en pot tenir dos de dolents i l'Arsenal dos de bons”.

Pel que fa l'estat físic del jugador, Fàbregas ha explicat que “després dels dos petits problemes musculars que va tenir a principi de temporada, ara està bé. Té un preparador físic personal que està fent una bona feina. Arriba a l'eliminatòria en un gran moment”.

El pare de Cesc també ha volgut remarcar que “és un futbolista molt fred. Per ell, jugar contra el Barça és com jugar contra el Wolverhampton, amb tots els respectes. Tot l'equip espera el partit amb moltes ganes i l'Arsenal té als jugadors importants no tan cansats com el Barça”.

stats