Barça
Esports Barça 04/05/2011

El belga De Bleeckere, "molt satisfet del seu arbitratge"

L'àrbitre belga s'ha declarat avui "molt satisfet de la seva actuació" en el partit de tornada de les semifinals de la Lliga de Campions entre el Barcelona i el Reial Madrid

Efe
1 min
Frank de Bleeckere, al Camp Nou.

Brussel·lesL'àrbitre belga Frank de Bleeckere s'ha declarat avui "molt satisfet de la seva actuació" en el partit de tornada de les semifinals de la Lliga de Campions entre el Barcelona i el Reial Madrid, disputat ahir a la nit a la capital catalana.

Encara que la UEFA prohibeix que els àrbitres facin comentaris sobre la seva actuació, la Unió Belga de Futbol ha assegurat avui que tant el col·legiat com el seu equip estan contents amb l'arbitratge, segons recull l'agència de notícies Belga.

Precisament, l'actuació arbitral de Frank de Bleeckere ha generat polèmica a Madrid per l'anul·lació d'un gol d'Higuaín, considerada injusta i decisiva en el resultat final per l'equip blanc.

La premsa belga es fa ressò avui dels comentaris efectuats pel davanter madridista Cristiano Ronaldo, que va considerar que el gol d'Higuaín era legal i va emmarcar aquesta decisió arbitral en un conjunt més ampli d'actuacions que han evitat que el Reial Madrid es qualifiqués per a la final del torneig.

En aquest sentit, encara que alguns mitjans belgues hagin evitat "alimentar la polèmica que ja és enorme entorn de l'arbitratge", d'altres com la ràdio pública francòfona (RTBF) han considerat que la falta que va motivar l'anul·lació "no era molt evident".

stats