Publicitat
Publicitat

JUNTA DIRECTIVA

El Barça es reuneix amb la Fundació Grup Set per treballar a favor de la dona

Sandro Rosell i la directiva Pilar Guinovart s'han reunit amb representants de la Fundació Grup Set per treballar conjuntament en una iniciativa a favor de la dona que es portarà a terme aquest 2012

Pilar Guinovart, membre del grup Edelmira Calvetó, que es va constituir al Club per reivindicar i potenciar el paper de la dona barcelonista, s'han reunit amb Rosell i representants de la Fundació Grup Set. El Grup Set que presideix Adela Subirana es va crear el 1987 per a donar visibilitat, responsabilitat i credibilitat a empresàries i professionals. A través del diàleg i la creació de vincles, aquesta Fundació desenvolupa projectes tant per al país com per a la ciutat, projectes que contribueixen a una millor i més eficaç col·laboració entre les administracions, les institucions i la societat civil.

El grup Edelmira Calvetó, que porta el nom de la primera sòcia del Club, està liderat per les directives Susana Monje, Pilar Guinovart i les patrones de la Fundació del FC Barcelona Lola Bou, Rosa María Lleal i Marta Rodríguez de Llauder. El 5 de març passat va impulsar un acte de record d'Edelmira Calvetó i de reivindicació de la dona barcelonista, amb una llotja del Camp Nou integrament ocupada per dones, que va ser tot un èxit.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT