BARÇA
Esports Barça 09/07/2013

Gaspart: "Amb la venda de Villa el Barça es treu de sobre un salari important"

L'expresident del Barça espera que Leo Messi i Neymar s'entenguin sobre el terreny de joc: "Els grans jugadors i les grans persones sempre s'entenen"

Efe
2 min

MadridL'expresident del Barça Joan Gaspart ha opinat aquest dimarts que el fitxatge de David Villa per l'Atlètic de Madrid és una operació satisfactòria per al conjunt blaugrana i també per al jugador. "Cal tenir en compte que el Barça s'ha tret de sobre un salari i una despesa important. Hauran fet els números i hauran entès que era bo. És bo també per al futbolista, que el que volia és jugar", ha dit abans de l'Assemblea General de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF).

Pel que fa a la plantilla blaugrana, Gaspart creu que hi bona entesa entre l'argentí Leo Messi i el brasiler Neymar, recentment incorporat: "Segur que es compenetren bé. Els grans jugadors i les grans persones sempre s'entenen", ha afirmat. En relació als rumors que situen al brasiler Thiago Silva a la Ciutat Comtal, ha declarat: "A tots ens agradaria jugar al Barça un dia si haguéssim tingut qualitat i suficient nivell per poder-ho fer. Si ve, benvingut sigui".

Així mateix, s'ha pronunciat sobre el nou entrenador del Reial Madrid, l'italià Carlo Ancelotti, i sobre el seu predecessor, José Mourinho: "Ancelotti és un home seriós, professional, ha demostrat una gran categoria com a entrenador en altres clubs. No crec que ara sigui una excepció. És diferent a José Mourinho. Ell té el seu caràcter, la seva manera de ser, ha demostrat ser un gran entrenador i com a amic seu li desitjo el millor al Chelsea", ha dit sobre el tècnic portuguès, que ha retornat al club londinenc aquest estiu.

Un altre que també inicia una nova experiència és Pep Guardiola al Bayern Munic: "És un gran entrenador i amb un estil molt personal i propi. Pot encaixar molt bé al futbol alemany. Ho té difícil perquè ve d'una temporada molt bona però estic segur que el Pep serà molt recordat al Bayern com ho està sent al Barça", ha apuntat Gaspart.

stats