BARÇA
Esports Barça 25/04/2012

Gaspart: "Havent perdut la Lliga i la Champions, Guardiola té l'obligació moral de continuar"

L'expresident del Barça comenta al programa Mas Esports de COMRàdio que està convençut que el tècnic no "farà el lleig de marxar"

Ara
1 min

BarcelonaL'exvicepresident i expresident del Barça Joan Gaspart ha dit aquest dimecres al migdia al programa Mas Esports de COMRàdio que presenta Sergi Mas que està convençut que el tècnic del Barça seguirà. "Estic convençut que el Pep no ens farà el lleig de marxar", ha dit Gaspart, que ha afegit: "En Pep, havent perdut la Lliga i la Champions, està més obligat que mai amb els socis del Barça. Té l'obligació moral de continuar".

"Deixar ara el vaixell que ell ha fabricat i construït seria lleig. El capità del vaixell no el pot abandonar mai quan hi ha tempesta", ha assegurat Gaspart, que demana una resposta de Guardiola el més aviat possible: "Els socis del Barça no es mereixen estar amb el dubte de si tindrem entrenador no. Ha de continuar, espero que es quedi i que la seva decisió sigui positiva. El que vull és que en Pep es decideixi d'una vegada per sempre sobre la seva continuïtat. Que digui que es queda i ja està", ha conclòs.

stats