Barça
Esports Barça 17/07/2011

Piqué: "Hem de deixar tranquil Cesc i esperar"

El blaugrana assegura saber "com està el tema" sobre el possible fitxatge, i demana paciència perquè "l'estiu és molt llarg, s'està parlant moltíssim i això no ajuda"

Redacció
1 min
Gerard Piqué.

BarcelonaGerard Piqué s'ha afegit a la llista de persones vinculades al Barça o a l'Arsenal que opinen sobre la possible arribada de Cesc Fàbres al club blaugrana, i ho ha fet per demanar paciència als aficionats sobre aquest traspàs. El central culer considera que "s'ha de deixar" el migcampista 'gunner' i deixar que "passi el temps".

"Sé com està la cosa, però crec que hem de deixar tranquil Cesc i esperar que passi el temps. L'estiu és molt llarg, s'està parlant moltíssim i això no ajuda gens ni mica", ha dit Piqué.

El defensa blaugrana també ha opinat sobre el que molt possiblement serà el seu nou company d'equip, Alexis Sánchez, de qui creu que és "molt bo a l'un contra un". Piqué ha volgut aprofitar l'ocasió per defensar Xavi de les acusacions de l'entrenador de l'Arsenal, després que Wenger el qualifiqués de "irrespectuós", i creu que el Barça sempre ha sigut un conjunt "molt respectuós".

Per últim, Piqué ha volgut enviar un missatge de suport als seus companys argentins que el dissabte van quedar eliminats de la Copa Amèrica: "És un cop molt dur per a ells, però s'aixecaran ràpid". I també ha explicat que "l'equip s'ha de preparar per fer una bona pretemporada i un bon paper a la Supercopa d'Espanya i la Supercopa d'Europa, per així començar bé la temporada".

stats