Barça

Gerard Piqué: "Som el que som gràcies a Johan Cruyff"

La mort de l'holandès ha deixat glaçat el vestidor del Barça

La mort de Johan Cruyff ha deixat glaçat el vestidor del Barça. Gerard Piqué, que està concentrat amb la selecció espanyola, ha estat un dels primers en reaccionar. "És una notícia trista que ens deixa tocats. Ja sabem el que és Johan Cruyff per al Barça i per a tots els barcelonistes. Com a jugador va ser un dels millors de la història. Jo no el vaig poder veure, però el meu pare parlava meravelles d'ell. Com a entrenador va canviar la història del club. Som el que som ara en gran part gràcies a ell", ha dit.

Andrés Iniesta també ha recordat la figura de l'holandès. "És un dia trist per al Barça i per al futbol mundial. És una pèrdua que ens toca a tots, especialment a la seva gent i la família. Em quedo amb la influència que tingut en el club i el que ha transmès. És una persona clau per als èxits del Barça", ha opinat el migcampista, que ha participat a l’acte de cloenda del V Torneig Internacional de la FCBEscola.

^

Josep Maria Bartomeu, president del Barça, ha fet declaracions a Barça TV. "És un dia molt trist per al barcelonisme. El Barça actual no s’entendria sense la figura de Cruyff. Va portar una modernitat al club i va canviar la filosofia del futbol. Ha estat un mestre per a tota una generació i ens han arribat mostres de suport d'arreu del món", ha dit.