BARÇA
Esports Barça 22/05/2012

Piqué respon a Aguirre: "Els aficionats tenen dret a expressar el que volen. Al país hi ha problemes molt més importants"

El defensa del Barça ha parlat a la sala de premsa sobre les declaracions d'Esperanza Aguirre i sobre la final de Copa contra l'Athletic Club

N. García
2 min
Piqué, durant un entrenament amb el Barça / FCBARCELONA.CAT

BarcelonaEl defensa del Barça Gerard Piqué ha parlat a la sala de premsa després de l'entrenament del conjunt blaugrana. "Crec que el que volem nosaltres és jugar el partit i guanyar la final. Els aficionats tenen dret a expressar el que volen. Al país ho ha problemes molt més importants que una cosa com aquesta. Hem de gaudir de la final i crec que hi ha gent que s'ha de dedicar a fer altres coses", ha afirmat Piqué.

"És futbol, ja està! A vegades penso que es volen treure les coses de context. Tot això que envolta la final, tothom vol opinar... hi ha gent que hauria de dedicar-se a altres coses en comptes d'opinar... és futbol, hi estem acostumats", ha comentat el defensa.

Sobre les noves samarretes, el central ha dit: "Són molt diferents, molt modernes. Posades queden millor del que sembla. Jo m'he posat les dues i tenen molt color i un disseny molt bonic".

Sobre el partit, Piqué ha assegurat: "És especial sobretot per l'ambient que hi ha, el que genera. Hi ha molta gent que es pot desplaçar i els jugadors i els aficionats gaudeixen molt durant tot el dia. Serà un gran dia de futbol per a tothom", ha dit Piqué, que ha dit que serà un partit "molt especial" per ser la final de Copa i perquè"serà l'últim partit de Guardiola".

Piqué diu que l'equip ha fet "una temporada molt bona" i que posaria "molt bona nota" al conjunt. A nivell personal, Piqué diu que la seva nota "és més baixa que en d'altres temporades", ja que ha patit diverses lesions. "Si el 'mister' em fa jugar divendres, intentaré fer un gran partit. Però tu no surts al camp sabent que faràs el teu millor partit, ho esperes, però a vegades les coses no surten com voldries", ha apuntat el barceloní.

"Segueixo sent el mateix que quan vaig arribar. El partit d'aquest divendres és una bona mostra que seguim lluitant per tot i que volem seguir guanyant títols", ha destacat Piqué quan ha estat preguntat per què ha canviat des que ell va arribar al Barça. "Cadascú opina el que creu. Si la gent creu que no he estat al nivell, està clar que la gent ho diu i ho comenta. Estar en un club com el Barça t'exigeix estar al 100% en tots els partits i durant tots els anys. I si algun dia no ho estàs, és normal que et caiguin crítiques. La gent no pot dir, ho pot expressar. Aquest és el millor club del món".

Sobre el canvi d'entrenador, Piqué ha dit: "Pep ha deixat un buit que serà difícil de cobrir, però Tito coneix el vestidor i els jugadors i sap l'idioma Barça i com es juga en aquesta casa. Segur que ens donarà moltíssim". "La marxa de Guardiola serà traumàtica, ho dic en sèrio. Vaig arribar sent un nen i ara sento que sóc molt millor jugador que quan vaig arribar. Deixarà un buit, però amb Tito seguirem endavant i també ho farem molt bé", ha afegit.

"Els hi donem el canvi de cicle. Han guanyat. El canvi de cicle per a ells, els hi donem", ha dit Piqué quan ha estat preguntat per les declaracions de Cristiano Ronaldo en què assegura que al Barça hi ha hagut un canvi de cicle.

stats