Barça
Esports Barça 14/09/2013

Gerardo Martino: "Ens ha faltat una mica més de control"

L'entrenador del Barça ha analitzat el partit contra el Sevilla

Ara
1 min
Gerardo Martino parla amb Andrés Iniesta

BarcelonaGerardo 'Tata' Martino, entrenador del Barça, ha analitzat el partit contra el Sevilla en roda de premsa. "En el primer temps hem fet tot el necessari per obrir el marcador, però en el segon temps els canvis del Sevilla ens han fet mal, tot i que nosaltres hem disposat de bones oportunitats per marcar amb espais. Ens ha faltat una mica més de control. Es tracta de controlar totes les situacions del partit", ha dit.

Segons el tècnic, "el Barça fa culte del control de la pilota i no cal incidir-hi". "Jo vinc a adaptar-me a la idea de joc que ja tenia l'equip", ha recordat.

"Quan siguem més sòlids col·lectivament, tindrem més lluïment individual i podrem tancar els partits amb més autoritat. Neymar ha fet un partit impecable, treballa molt per l'equip, també en defensa. Estem molt contents pel que aporta a l'equip", ha assegurat l'entrenador, que no repensarà la manera de defensar els córners.

"Quan l'equip pressiona bé, el rival no troba espais. Hem tingut problemes quan hem endarrerit la nostra posició. Tot necessita temps. Treballar jugant cada tres dies no és senzill", ha opinat.

"No li vaig dir a Pasarella que fitxaríem un central. Si Carles Puyol rendeix, ja tenim el fitxatge", ha assegurat.

"No m'agrada parlar dels àrbitres i, si es fa, no es pot reduir a dues accions concretes. El gol anul·lat al Sevilla és falta a Dani Alves, ho he vist a la repetició tres vegades", ha dit.

stats