BARÇA

Martino: "Vull creure que, després de dos empats, si juguem igual, tenim més opcions de guanyar que d'empatar"

El tècnic del Barça diu que no vol córrer amb Iniesta i que per això no l'ha inclòs a la llista de convocats

El tècnic del Barça, Gerardo 'Tata' Martino, ha parlat aquest dimarts a la tarda en roda de premsa per explicar les seves sensacions abans del partit dels quarts de final de la Copa del Rei contra el Llevant. "El Llevant ha fet una convocatòria diferent de la de l'altre dia. En realitat, esperem un partit similar al de l'altre dia. Més que treballar hem parlat molt sobre la manera de trencar l'estructura defensiva del Llevant per fer-li mal", ha dit Martino.

Preguntat per Iniesta, el tècnic ha dit: "Segueix fent un treball diferent. En els últims entrenaments no l'he vist bé i crec que necessita una mica més de temps per ser a la llista. No vull córrer i empitjorar-li la lesió". "Les sensacions que jo tenia quan el vaig veure coincidien amb el que a ell li passava. A vegades el futbolista no es nota del tot bé i es cuida una mica més durant l'entrenament, això es nota. Per això ha fet un altre tipus de treball", ha afegit l'argentí.

Diumenge, al Ciutat de València contra el Llevant, el Barça va tornar a encaixar un gol a pilota aturada: "No canviarem la forma de marcar a pilota aturada. Seguirem patint i tractarem de ser el més sòlids possible", i sobre si farà canvis a l'onze després de l'empat de diumenge, ha dit: "No hi ha res que em faci canviar en funció d'un resultat. I més quan no hi ha hagut retrocés futbolístic. Vull pensar en positiu i creure que, després de dos empats, si juguem de la mateixa manera, tenim més opcions de guanyar que d'empatar". L'entrenador ha estat clar: "Si pensem que guanyarem més partits per estratègia que per joc, tindrem menys possibilitats".

Martino també s'ha referit a Leo Messi: "Ara ja està com qualsevol jugador de la plantilla. Ja no s'ha de pensar en ell com un jugador que torna d'una lesió perquè ja ha jugat diversos partits".

El tècnic, que no s'ha volgut referir a la possible futura remodelació del Camp Nou, sí que ha parlat sobre Neymar quan li han preguntat si l'enrenou pels contractes del brasiler afecta o afectarà d'alguna manera l'equip. "Això dependria de cadascú. Si l'equip va seguir aquest tema de la mateixa manera que jo el vaig seguir, no només no ens afectarà, si no que no estarem ni assabentats. És una cosa de direcció, nosaltres hem de seguir amb la nostra feina, que és jugar a futbol", ha assegurat. L'entrenador ha dit que la situació no està afectant el jugador i, preguntat per la comparació entre el preu de Neymar i el de Bale –del Reial Madrid–, ha apuntat: "Neymar costa 50 i una mica més i l'altre més de 90. Jo crec el que diu el meu president".