BARÇA
Esports Barça 24/05/2011

Giuseppe Rossi diu que seria "un somni" jugar al Barça la temporada vinent

El davanter italià del Vila-real, que ara està concentrat amb la seva selecció, no amaga en una entrevista a Catalunya Ràdio el seu desig de poder ser jugador del Barça

Redacció
1 min
Giuseppe Rossi celebra un dels gols contra la Reial Societat

BarcelonaEl davanter del Vila-real Giuseppe Rossi ha explicat en una entrevista per El Club de la Mitjanit de Catalunya Ràdio que només "llegeix als diaris que el Barça té interès" en ell i que veure-ho "és molt bonic".

Tot i així no s'ha amagat en dir que "el Barça és el millor equip del món i tothom vol jugar amb els millors". Rossi, a més, ha comentat que "és el somni de molts jugar al Barça" perquè el joc del Barça "és futbol pur".

Després ha explicat que fins que no acabi la temporada, on ara ha de disputar dos partits amb la selecció italiana, no en vol saber res del futur. "El meu representant i jo no n'hem parlat. No sabem de l'interès de cap altre equip".

Qüestionat sobre la final entre Barça i Manchester, ha dit que espera impacientment "el dia de poder jugar un partit així d'important". Respecte si aniria amb el Manchester pel seu passat, no s'ha volgut mullar i ha dit que va "amb l'espectacle i el futbol".

stats