Barça
Esports Barça 10/12/2010

Godall: "Firmar un acord amb Qatar és més greu que firmar uns amistosos amb un club d'Uzbekistan”

Segons Alfons Godall: "Qatar és un règim polític que no tracta bé les dones, masclista, no democràtic, obscur i on ningú sap qui mana realment"

Redacció
1 min

BarcelonaIgual que a molts aficionats i socis del Barça no els acaba de convèncer l'acord de patrocini del Barça amb Qatar Foundation, a l'exvicepresident en l'època Laporta, Alfons Godal, tampoc. Godall ha comentat als micròfons de la cadena COPE "Firmar un acord amb Qatar és més greu que firmar uns amistosos amb un club d'Uzbekistán, i més quan el president hi té negocis particulars”, pels quals va ser tant criticada la junta directiva de la qual ell en formava part. Godall creu que aquest acord pot danyar les relacions amb Unicef ja que "Qatar és un règim polític que no tracta bé les dones, masclista, no democràtic, obscur i on ningú sap qui mana realment al país". L'exvicepresident també considera que és una excusa dir que el deute ha obligat a Sandro Rosell a signar aquest tipus d'acord, "que no ens utilitzin d'excusa per fer el que els interessa".

La cadena COPE també ha parlat l'expresident del Barça Joan Gaspart, a qui tampoc li fa el pes l'acord: "Durant els més de 25 anys en què vaig estar al club sempre vaig pensar que la samarreta del Barça no té preu. No m'agrada, ja no m'agrada l'acord amb Unicef. Ja només queda un club que no porta publicitat a la samarreta, el Sant Andreu", club de Segona B que ell presideix.

stats