BARÇA-MADRID
Esports Barça 29/11/2010

Higuaín perd opcions de ser titular amb el Reial Madrid al clàssic del Camp Nou

El davanter internacional argentí pateix dolors per la lumbàlgia aguda que li va impedir jugar davant l'Ajax en Lliga de Campions

Redacció
2 min
Jose Mourinho.

BarcelonaEl davanter internacional argentí Gonzalo Higuaín perd opcions de ser titular amb el Reial Madrid al clàssic del Camp Nou, en tornar a patir dolors per la lumbàlgia aguda que li va impedir jugar davant l'Ajax en Lliga de Campions, i Jose Mourinho pensa en el francès Karim Benzema com el seu substitut.

Higuaín va acabar amb molèsties l'últim entrenament previ al clàssic, celebrat ahir a la tarda a la ciutat esportiva de Valdebebas, i se'l va veure coixejar ostensiblement a l'aeroport tant a la sortida des de Barajas com l'arribada a Barcelona.

Segons informen a Efe fonts del club, el davanter argentí està sota un nou tractament mèdic des d'ahir a la nit, que es completa amb massatges dels fisioterapeutes del club a l'hotel en el qual està concentrat el Reial Madrid a Barcelona. Les seves sensacions en el matí d'avui són negatives i tot indica a que no podrà jugar.

Mourinho coneix la informació i maneja variants per realitzar un canvi que trastocaria l'onze de gala que va anunciar ahir en roda de premsa. Com és habitual en el matí del partit, el tècnic portuguès s'ha reunit amb els seus jugadors per analitzar aspectes tàctics del partit amb un vídeo. Ha estat el moment en el qual ha dialogat amb Higuaín per conèixer la seva evolució.

Si finalment el 'Pipita' no es troba en condicions per jugar al Camp Nou i és descartat, el tècnic portuguès pensa en Benzema com a davanter centre del Reial Madrid, abans que a reforçar la zona del centre del camp amb l'entrada de 'Lass' Diarra.

L'equip estaria format per Iker Casillas, Sergio Ramos, Pepe, Carvalho, Marcelo, Khedira, Xabi Alonso, Cristiano Ronaldo, Özil, Di María i Benzema.

stats