Barça
Esports Barça 27/01/2011

Guardiola fa equilibris per intentar convèncer que l'eliminatòria encara no està sentenciada

Guardiola assegura que per preparar el partit ha estat mirant els vídeos de l'any passat del Tenerife, i considera que l'Almeria ha fet el joc que esperava que fes

Martí Molina
2 min
Guardiola dóna istruccions durant el Barça-Almeria

BarcelonaL'entrenador del Barça, Pep Guardiola, s'ha vist obligat a fer equilibris a la sala de premsa per convèncer que l'eliminatòria entre Barça i Almeria encara no està sentenciada, malgrat el 5 a 0 del partit d'anada. “El record del camp del Betis és massa recent”, ha dit.

“La setmana passada el Betis s'hauria pogut posar 3 a 0 al minut 14 de partit”, ha recordat. “De què em serveix dir que estem classificats quan encara s'ha de jugar el partit de tornada?”, s'ha preguntat l'entrenador blaugrana.

Sobre el partit, Guardiola ha assegurat que, per preparar-lo, “no he mirat cap vídeo del partit de lliga contra l'Almeria, sinó que he mirat vídeos del Tenerife de la temporada passada”; i ha assegurat que “esperava que ens pressionessin a dalt”.

Guardiola també ha explicat que no ha canviat Messi al descans perquè “només tenia un cop” i ha explicat que “en ser una eliminatòria he considerat que era millor conservar el jugador, perquè el conec i hi ha coses que pesen més que no pas els cops”. I ha repetit que “no hi ha un equip de Lliga i un de Copa”, i que decideix quin equip juga “en funció de com veig els jugadors”.

L'entrenador també ha parlat de la gespa, que continua considerant que no està en bon estat. “Ens hi hem de posar perquè no està del tot fi. Al principi, el Messi falla perquè li bota malament, i després ell pot marcar perquè li bota malament al porter. A veure si aquests 10 dies poden servir perquè la cosa millori”; ha dit.

El tècnic no ha volgut pronunciar-se sobre l'àrbitre, pel fet que ha posat el llistó molt alt al partit d'avui -tan sols ha ensenyat una groga-. Guardiola també ha explicat que “no he vist el gol fantasma del Sevilla”; i sobre l'opció d'implementar noves tecnologies perquè els àrbitres puguin decidir en les jugades polèmiques ha assegurat que “vaig estar amb Platini al principi de la temporada i ja em va dir que això no ho veuríem mai al futbol. L'ull de falcó per a l'Open d'Austràlia”, ha conclòs, irònicament.

Finalment, Guardiola també s'ha felicitat de la renovació de Busquets i ha assegurat que Afellay ha “fet un molt bon partit i està completant uns bons entrenaments”.

stats