Barça
Esports Barça 10/05/2011

Tots convocats pel partit contra el Llevant

Com és habitual quan hi ha un títol en joc, el tècnic fa viatjar tota la plantilla a València per disputar un partit on el Barça pot proclamar-se campió de Lliga

Redacció
1 min
El grup, unit, posa rumb a la Lliga L'entrenament d'ahir, com no, va tenir la corresponent xerrada de Guardiola. La Lliga és prioritària per al tècnic blaugrana, que està integrant molts efectius del filial als entrenaments per suplir les nombroses baixes de l'equip.

BarcelonaCom és habitual sempre que hi ha un títol en joc, Pep Guardiola ha convocat tots els jugadors del primer equip, a més dels membres de l'staff tècnic, pel partit que el Barça jugarà al camp del Llevant. Un enfrontament on els blaugranes poden proclamar-se matemàticament campions de Lliga si puntuen al Ciutat de València.

Els culers poden celebrar el campionat aquest dimecres, tot i que hi ha la possibilitat que l'equip s'hi proclamin matemàticament aquest dimarts, si el Madrid no guanya el seu partit contra el Getafe.

D'altra banda, aquest dimarts l'equip ha fet un últim entrenament abans del partit contra el Llvant. Una sessió on hi han participat tots els integrants de la plantilla, amb l'excepció de Milito, que ha fet tractament. Puyol i Adriano, com ja han estat fent els últims dies, han estat treballant al marge del grup, mentre que Bojan i Maxwell, que aquest dilluns rebien l'alta mèdica, han seguit amb total normalitat l'activitat de la resta dels seus companys. A més dels integrants del primer equip, s'han exercitat els jugadors del Barça B Bartra i Thiago, que van formar part de l'última convocatòria davant l'Espanyol.

stats