Barça
Esports Barça 16/01/2011

Quatre gols al Màlaga, quatre punts al Madrid (4-1)

Iniesta ha obert la llauna amb un xut sec, David Villa, ha aconseguit el segon i, abans del descans, Pedro ha fet el tercer. Duda, de falta, ha marcat pel Màlaga

Villa.

BarcelonaEl Barça ha començat amb molta força el partit contra el Màlaga. Els blaugranes, conscients que el Reial Madrid havia empatat contra l'Almeria, s'ha avançat ràpidament amb un gol d'Iniesta. En una jugada horitzontal de l'equip, Iniesta ha aconseguit superar el porter dels visitants amb potència (7').

El Barça ha seguit pressionant una nova combinació blaugrana ha acabat amb una pilota per a Villa, a l'àrea, i l'asturià ha superat el porter de xut creuat (17'). Abans del descans, el Barça encara ha fet el tercer. Després d'una acció on Messi ha assistit Iniesta, aquest no ha pogut superar el porter, però el rebot l'ha aprofitat Pedro per marcar (35').

La segona part ha començat amb el Barça atacant, però no tant insistentment sobre la porteria de Sergio Asenjo. En el 23 de la segona, Duda, amb un gran llançament de falta, ha escurçat distàncies en el marcador. Però en el 29, Villa ha aprofitat una genial assistència de Xavi per anar-se'n del porter i marcar el quart i definitiu gol del Barça.

L'entrenador del Barça, Pep Guardiola, no ha volgut sorpreses ni especulacions, i pel partit del Màlaga ha optat per posar sobre el terreny de joc el seu onze de gala.

4 Barcelona - 1 Màlaga

Barcelona: Valdés; Alves (Adriano, 26'), Piqué, Puyol, Abidal; Busquets, Xavi, Iniesta (Afellay, 80'); Messi, Pedro (Bojan, 80') i Villa.

Màlaga: Asenjo; Gaspar, Demichelis, Welington, Mtiliga; Apoño, Maresca (Eliseu, 59'), Camacho (Recio, 77'), Duda; Julio Baptista i Quincy (Rondón, 59').

Gols: 1-0 (7') Iniesta. 2-0 (17') David Villa. 3-0 (35') Pedro. 3-1 (68') Duda. 4-1 (74') David Villa.

Assistència: 71.576 espectadors