BARÇA
Esports Barça 28/06/2011

Josep Guardiola es relaxa uns dies a la zona de Chianti, a la Toscana

Pep Guardiola passa uns dies de vacances a la Toscana. El tècnic del Barça, que coneix bé Itàlia després de jugar-hi dos anys, es relaxa a la regió del Chianti.

Toni Padilla
1 min
Fotografies de Guardiola a la Toscana captades pel portal Oksiena.It

BarcelonaPep s'està relaxant a la zona del Chianti (al poble de Castelnuovo Berardenga). Segons ha informat el portal www.Oksiena.it, Guardiola ha visitat diferents viles de la zona i la ciutat de Siena. Segons el portal, Guardiola s'ha mostrat "somrient i disponible amb tots els vilatans amb els quals es creua i li demanen una foto o un autògraf". A més, el tècnic passeja "amb aire tranquil i sempre amb la Gazzetta dello Sport sota el braç. Es murmura sobre una possible trobada amb Massimo Moratti". El portal fa broma titulant que "Guardiola és a Siena. Però no per treballar, tranquil, Sannino", en referència a Giuseppe Sannino, entrenador del Siena, equip que aquest any ha pujat a la Serie A italiana.

La zona de Chianti es coneguda pel seu vi. Vi que històricament es produeix en tres llogarets a la província de Siena: Radda in Chianti, Castellina in Chianti i Gaiole in Chianti, situades als turons del Chianti.

stats