PRIMERA DIVISIÓ
Esports Barça 01/03/2011

Guardiola pateix lumbàlgia, no dirigeix l'entrenament i podria quedar-se sense anar a València

Xavi i Jeffren han entrenat amb normalitat, però la principal novetat del darrer entrenament és Guardiola. El tècnic català pateix una lumbàlgia i avui no ha dirigit l'entrenament.

Redacció
1 min
Pep Guardiola, durant un entrenament del primer equip. GUSTAU NACARINO / REUTERS

BarcelonaGuardiola, que fa poc feia broma sobre totes les rodes de premsa que ha fet en els darrers mesos, finalment en deixa de fer una però per problemes mèdics. Segons ha informat el club, avui la sessió d'entrenament matinal l'ha dirigit el seu ajudant, Tito Vilanova, ja que Guardiola pateix una forta lumbàlgia. Els serveis mèdics del club l'assessoren i demà decidiran si està en condicions de viatjar a València, ja que li cal repòs.

Segons el comunicat del club, el tècnic "pateix un procés de lumbàlgia que arrossega des de fa dues setmanes i que s’ha aguditzat en les últimes hores. Josep Guardiola ha estat examinat pels serveis mèdics del club a la ciutat esportiva i se li ha recomanat repòs i tractament. La seva evolució en les pròximes hores marcarà la disponibilitat per viatjar demà a València".

Si Guardiola no pot ser a València, Vilanova dirigiria l'equip, com ja va fer quan el tècnic de Santpedor va ser sancionat a la graderia el 2009. Llavors, va ser expulsat al camp de l'Almeria i al Camp Nou davant del Bayern.

A l'entrenament d'avui Xavi i Jeffren, lesionats els darrers dies, s'han entrenat amb la resta del grup, per la qual cosa podrien ser alta de cara al partit de Mestalla. Nolito i el porter Miño, del filial, s'han entrenat amb l'equip. Puyol i Valdés, en canvi, encara treballen per recuperar-se de les seves molèsties.

stats