LLIGA BBVA
Esports Barça 29/04/2011

Guardiola tria el sub-17 Gerard Deulofeu per completar la convocatòria per al partit de demà

L'entrenador blaugrana reserva Puyol davant el dèficit de laterals esquerre de la plantilla, que estan tots lesionats

Oriol March
1 min
Gerard Deulofeu a l'entrenament d'aquest matí

BarcelonaLes baixes en la plantilla han obligat Pep Guardiola a completar la convocatòria per al partit de demà contra la Reial Societat a Anoeta amb el davanter sub-17 Gerard Deulofeu, un dels jugadors amb més futur del planter del Barça. "Volia convocar Jonathan Soriano com a premi a la seva gran temporada, però per qüestions d'edat –no podria tornar a jugar amb el filial– no era possible, de manera que hem convocat el Gerard", ha explicat l'entrenador blaugrana en roda de premsa.

"Em sap greu perjudicar el filial, que voldria volar el més alt possible, però les baixes que tenim ens obliguen a endur-nos jugadors", ha explicat Guardiola. El tècnic ha valorat Deulofeu com un jugador "amb molt de futur" tot i que encara "li queda molt camí per fer".

La manca d'efectius en defensa –els tres laterals esquerre de la plantilla, Adriano, Maxwell i Abidal estan de baixa– han fet que Guardiola reservi Carles Puyol per al partit de tornada de les semifinals de la Champions contra el Reial Madrid al Camp Nou. Iniesta tampoc viatjarà a Anoeta perquè no té l'alta mèdica, tot i que està previst que estigui a punt per al partit de dimarts. La nòmina de lesionats per aquest partit suma sis jugadors, els cinc ja citats més el davanter Bojan Krkic. A la convocatòria també hi ha quatre jugadors del B: Thiago, Fontàs, Sergi Roberto i Montoya.

stats