Barça
Esports Barça 27/09/2011

Guardiola: "He estat amb les dues juntes, i s'assemblen molt més del que ells es pensen"

El tècnic del Barça explica que no tenia mala intenció amb les seves paraules a favor de la junta de Laporta, però entén que Rosell pugui estar molest

Albert Solé
2 min
Pep Guardiola, durant la roda de premsa. ALEJANDRO GARCÍA / EFE

BarcelonaEn la roda de premsa prèvia del partit de Lliga de Campions contra el BATE Borisov, Pep Guardiola ha aprofitat per mirar de calmar els ànims després de l'incendi causat per les seves paraules a favor de la junta directiva de Laporta. "Tinc 40 anys i sóc conscient de què dic quan parlo. Jo no parlo del Laporta i Rosell, parlo de 8 famílies. Les coses són com són perquè estan patint i em reafirmo en el què vaig dir. Estan patint per una gestió de 15 dies del senyor Gaspart", ha dit, i ha afegit: "És injust que per 15 dies puguin embargar a 8 famílies. Espero que es pugui arreglar".

Guardiola també ha comentat que la junta directiva de Laporta i de Rosell s'assemblen: "He estat amb les dues juntes, i s'assemblen molt més del que ells es pensen. Els dos volen el millor pel Barça. Són la mateixa cara de la mateixa moneda. En qüestions de pell jo no m'hi fico, tots som fills de casa nostra". El tècnic és molt conscient de l'enrenou que van generar les seves paraules de dissabte, i per això ha volgut matisar: "Sé que si parlo bé d'una directiva s'interpreta que ho faig malament d'una altra, però no és així".

Respecte a la seva suposada mala relació amb el president Sandro Rosell, Guardiola ha tornat a parlar clar: "Clar que he parlat amb Rosell, i entenc que estiguin un pèl molestos, i jo sé que sóc un empleat del club, només un empleat". "Em porto bé amb ell perquè és el president del club. És i serà un molt bon president, i aquest primer any ho ha fet molt bé", ha insistit.

Pel que fa a la possibilitat que les seves paraules puguin forçar que el soci Vicenç Pla retiri la demanda i no hagin d'embargar els béns de 8 exdirectius, el tècnic ha comentat: "Jo no demano res, jo tinc la mateixa veu que qualsevol soci, jo només dono la meva opinió, l'òrgan decisiu és l'assemblea, jo només faig una reflexió en veu alta", i ha afegit: "El soci aquest té tot el dret a fer el que ha fet, però sé que, tant uns com altres, faran el possible perquè l'estabilitat actual que fa temps que no vivia el club, continuï".

stats