Barça
Esports Barça 30/11/2011

Guardiola: "Hem tingut el control del partit quan hem situat un home més al mig del camp"

L'entrenador tanca files sobre l'acció polèmica de Piqué, que ha forçat la targeta groga. "L'àrbitre ja ha fet la seva reflexió a l'acta. També ha assenyalat una groga a Valdés i no estava amenaçat"

M. Molina
2 min
Pep Guardiola, contra el Rayo.

BarcelonaL'entrenador del Barça ha reconegut que els seus homes han tingut força problemes per superar el Rayo Vallecano. Un equip "atrevit", tal i com l'ha qualificat, i que li ha plantejat "un partit semblant al de San Mamés".

"Ha estat un partit semblant al de San Mamés, per la pressió del rival. Potser aquí encara més, perquè han fet un mercatge a l'home. Full felicitar la valentia de Sandoval amb el Rayo, que ha fet un molt bon partit. Ells han tingut les seves ocasions, però nosaltres hem pogut marcar a la primera", ha dit el de Santpedor.

Sobre el plantejament tàctic, Guardiola ha comentat que els seus homes "han tingut una superioritat fictícia a l'inici", i que l'enfrontament ha fet un gir quan ha ordenat una defensa de tres homes: "Hem intentat igualar el seu plantejament amb un home més al mig del camp i així hem tingut més control", ha comentat.

Tanmateix, la roda de premsa ha estat marcada per l'acció de Gerard Piqué a les acaballes del partit, quan ha forçat la groga per estar 'net' pel Bernabéu. "L'àrbitre ja ho ha vist i ha fet la seva reflexió a l'acta. Tampoc opino dels penals a València ni del gol anul·lat al Getafe. Les decisions de l'àrbitre són les que són. Hi ha hagut una targeta groga a Valdés i no estava amenaçat. Era la mateixa acció. Però les imatges són les que són", ha comentat un entrenador que ha tancat files a favor del seu defensa.

D'altra banda, Guardiola ha elogiat el partit de Villa, Alexis i Messi, els tres golejadors contra l'equip de Vallecas. I, per últim, el tècnic blaugrana també ha elogiat el seu homònim al conjunt madrileny: "Valoro molt els entrenadors valents com Sandoval. Aquells que amb jugadors no tant coneguts s'atreveixen a venir aquí i jugar-te d'aquesta manera", ha conclòs.

stats