Barça
Esports Barça 01/08/2011

Guardiola: "Falta un fitxatge i tots sabeu quin és"

El tècnic blaugrana ha respost d'aquesta manera a la pregunta sobre com estan les negociacions per la incorporació de Cesc Fàbregas al Barça

Redacció
1 min
Pep Guardiola ha renovat fins ara any a any.

MiamiPep Guardiola ha assegurat que al Barça encara li "falta un fitxatge i tots sabeu quin és", després de la pregunta sobre com estan les negociacions per la incorporació d'algun altre jugador a la plantilla. El tècnic ha fet referència clara a Cesc Fàbregas, per qui el club blaugrana i l'Arsenal estan mantenint negociacions.

L'entrenador del Barça, que ha ofert una roda de premsa a l'hotel de concentració de l'equip a Miami, també ha fet referència a la marxa de Jeffren, de qui ha dit que l'acord amb l'Sporting de Portugal, "si no està tancat, està a punt de tancar-se". Guardiola ha explicat que "el jugador necessitava minuts, i després de parlar-ho amb la seva família hem considerat que aquesta era la millor opció". Tanmateix, el tècnic ha volgut "agrair" al jugador la seva implicació durant aquests últims tres anys.

D'altra banda, Guardiola també ha valorat la pretemporada: "Estic molt satisfet pel comportament de tots. L'única decepció és la de Jonathan Soriano i Afellay -tots dos lesionats-. Necessitem que els futbolistes juguin els minuts justos i alguns s'han passat de minuts. Però no tinc cap queixa sobre com ha anat tot en aquesta gira. L'últim partit vam competir molt bé".

stats