Barça
Esports Barça 25/02/2012

Guardiola: "L'Atlètic de Madrid actual és l'expressió de com era Simeone de jugador"

El tècnic del Barça no ha volgut respondre cap pregunta sobre la seva renovació i ha recordat que tot i les baixes, els joves han estat sempre a l'altura

Albert Solé
1 min
Guardiola corregeix la posició d'un dels seus futbolistes

BarcelonaPep Guardiola s'ha negat a respondre cap pregunta sobre la seva renovació –"El dia que hi hagi novetats ja les sabreu", ha dit– i ha assegurat que tret de la primera part al camp de l'Osasuna, "sempre hem sigut millors als rivals i no crec que haguem estat tant malament fora de casa ni lluny del nostre nivell, però està clar que la diferència de punts [amb el Madrid] és la que és [10 punts]".

Aquest cop Guardiola ha pogut parlar més del rival d'aquest diumenge, un Atlètic de Madrid que encara no ha perdut cap partit amb el 'Cholo' Simeone a la banqueta. "Aquest Atlètic de Madrid ho té quasi bé tot del Simeone jugador, té ànima i tots els jugadors s'esforcen al màxim, per això estan invictes. En molts equips es nota el segell del seu entrenador, i en aquest Atlètic es nota". El tècnic del Barça ha admès, però, que del Simeone en té poques referències perquè no ha entrenat mai a la Lliga espanyola.

Per primer cop en molt de temps, Guardiola tindrà a 18 jugadors del primer equip a la seva disposició, ja que té tots els jugadors en forma tret dels tres lesionats de llarga durada. "És molt millor que estiguin tots a que no ho estiguin, però no podem oblidar que quasi sempre els joves han sigut els millors de l'equip. A Isaac [Cuenca] no li recordo un partit que no estigui a l'altura. Els joves han respost més que bé a l'exigència del primer equip del Barça", ha dit.

stats