Barça

Guardiola: "La Lliga existia abans de mi, i seguirà després de mi"

El tècnic del Barça assegura que "Dani Alves és insubstituïble, ha sigut molt important aquests quatre anys i espero que ho segueixi sent"

Pep Guardiola ha tirat d'ironia quan li han preguntat si la Lliga el trobaria a faltar i ha respost amb una frase que va fer famosa Aitor Karanka, segon entrenador del Reial Madrid: "La Lliga existia abans de mi, i seguirà després de mi". El tècnic del Barça no ha volgut donar-li molta importància a que aquest partit fos el seu últim a la competició de Lliga. Així, quan li han preguntat sobre quin llegat deixa a la Lliga, ha sigut modest:"Ni idea, el bon record que tinc d'aquests que duri per sempre".

Però Guardiola també ha sigut molt clar a l'hora de parlar de Dani Alves –expulsat aquesta nit amb una entrada a destemps– i els rumors que diuen que podria deixar el Barça aquest estiu: "Totes les qüestions de futur ja no depenen de mi", ha començat dient, però ha seguit més contundent: "Per mi Dani Alves és insubstituïble, ha sigut molt important aquests quatre anys i espero que ho segueixi sent".

Més continguts de