Barça
Esports Barça 12/04/2011

Guardiola: "Prefereixo jugar contra el Madrid que no fer-ho perquè quan no hi juguem són molt pesats"

L'entrenador del Barça afirma que "durant la temporada hi ha molts Rubins Kazans que són durs de rosegar i ara és l'hora de gaudir de la feina feta"

Albert Solé
2 min
Guardiola dóna instruccions al camp del Xakthar / AFP

BarcelonaEl Barça encara 20 dies en què es jugarà tots els títols, i ho farà jugant cara a cara contra el màxim rival, el Reial Madrid, amb quatre clàssics, per això Pep Guardiola en fa la lectura positiva: "Tinc la sensació que tenim la feina feta, i que ara això ja és un regal, ara podem anar a disfrutar al Bernabéu i guanyar la Lliga, i jugar una final de la Copa que és molt maco, hi ha molts Rubins Kazans que són durs de rosegar i ara és l'hora de disfrutar".

Quan li han preguntat al tècnic si el preocupa la pressió que exerciran des de Madrid aquests dies, Guardiola ho té clar: "Portem 11 mesos en aquesta situació, prefereixo jugar contra el Madrid que no jugar-hi perquè quan no hi juguem són molt pesats, m'agradaria jugar-hi més vegades. Tenen una plantilla imparable i tenim ganes de competir amb ells a través del futbol, i agafar cada partit com una oportunitat i un regal". Guardiola no pensa reservar forces en el clàssic de Lliga pensant en el de Copa, "jugarem el primer partit, i després l'altre, i l'altre...". I com que sap que no caldrà mentalitzar els seus homes per aquests quatre clàssics, ha afirmat: "el partit que més em preocupa és el de l'Osasuna perquè és el que ens costarà més".

Però el de Santpedor també ha afegit que si el partit s'escalfa o no "depèn molt de vosaltres [els periodistes], si vosaltres us porteu bé tot serà més fàcil". Guardiola ho ha dit en relació a la famosa portada del Marca d'avui, i ha afegit: "Intentaré no tenir més lapsus, els que vam estar aquí ahir sabem el que va passar, hauré d'aprendre rus per evitar els lapsus".

Respecte al fet que sigui la quarta temporada seguida que el Barça arriba a les semifinals de la Champions, ha dit: "És un èxit absolut, és la demostració de l'estabilitat i la feina ben feta per part de tots, presidents jugadors i entrenadors, és un èxit global. Tant de bo no caiguem en el parany de pensar que pel fet de ser-hi sovint això és fàcil".

stats