BARÇA
Esports Barça 29/10/2011

Pep Guardiola: “Els jugadors del filial saben que si tenim baixes els anirem a buscar”

El de Santpedor explica que Isaac Cuenca ha estat "molt bé" perquè "ha sabut quan anar cap al mig de l'atac i també cap a l'extrem" i el felicita pel gol al Camp Nou

Ara
1 min
Pep Guardiola, durant el partit

BarcelonaPep Guardiola, en un to més baix que l'habitual, ha comentat que han "sol·lucionat molt bé i ràpid el partit" i que en la segona part l'equip "ha baixat una mica", situació que explica "que a vegades passa".

El preparador blaugrana ha explicat el per què de la inclusió de Cuenca, a més de Deulofeu i Montoya a la convocatòria, i ha dit que Xavi, Fàbregas, Iniesta i Maxwell "tenien molèsties" i que sempre que l'equip tingui baixes "anirem a buscar la gent del filial". A més, ha dit que hi ha diversos jugadors del Barça B que ja estan preparats per donar el salt al primer equip: "Sergi Roberto, Montoya, Muniesa, Bartra i Dos Santos" podrien estar en el primer equip.

Sobre l'actuació de Leo Messi, autor de tres gols, Guardiola no ha volgut fer-ne cap valoració, però sí que ha parlat de Dani Alves. Del lateral brasiler ha explicat que "vull agrair el seu esforç perquè ens dóna moltes possibilitats cada partit".

Respecte Isaac Cuenca, Guardiola ha dit que ha jugat "molt bé" i que ha sabut "quan passar la pilota i quan anar cap a l'extrem". A més ha volgut felicitar-lo "pel seu primer gol al Camp Nou".

stats