Barça-Madrid
Esports Barça 27/11/2010

Guardiola i Mourinho podran comptar amb tots els seus efectius de cara al clàssic de dilluns

Exceptuant alguna excentricitat de Guardiola o Mourinho, Barça i Madrid podran presentar les seves aliniacions de gala pel "clàssic del segle"

Martí Molina
1 min
Si no hi ha sorpreses, Pepe, Cristiano Ronaldo i Marcelo seran titulars

BarcelonaSi no hi ha cap imprevist en l'últim entrenament de Barça i Madrid, els dos equips podran disputar el clàssic de dilluns amb tots els seus efectius; la qual cosa permetrà que els dos entrenadors puguin presentar els seus onzes de gala.

El duel estava pendent de l'evolució de Sami Khedira i Gonzalo Higuaín, que no van jugar entre setmana al camp de l'Ajax, en partit de Chàmpions, perquè arrossegaven molèsties. Però els dos madridistes s'han recuperat a temps i aquest dissabte ja s'han entrenat al mateix ritme dels seus companys. No només això, sinó que també han format part de l'onze inicial teòric pel partit de dilluns (l'equip titular a l'entrenament ha estat: Iker Casillas, Sergio Ramos, Pepe, Carvalho, Marcelo, Khedira, Xabi Alonso, Cristiano Ronaldo, Özil, Di María i Higuaín).

L'últim entrenament dels de Mourinho serà aquest diumenge, a primera hora de la tarda; i acte seguit es desplaçaran a Barcelona per concentrar-se de cara al partit.

En clau blaugrana, qui no podrà disputar aquest partit serà Milito, que segueix recuperant-se de la lesió muscular a la cama. L'argentí, però, no forma part de l'onze de gala teòric de Guardiola. Qui sí que hi podrà ser és Abidal. El defensa francès, que a mitja setmana va rebre l'alta mèdica, ja va jugar uns minuts el dimecres contra el Panathinaikos, en partit de Lliga de Campions.

stats