Barça
Esports Barça 19/10/2011

Guardiola: "No ens han fet ocasions, i això té mèrit"

El tècnic considera que el Barça ha fet un "bon partit" però considera que "el resultat ens ha quedat una mica curt" i que "ha estat fred"

Martí Molina
2 min
Pep Guardiola, lamentant una acció durant el partit contra el Viktoria Plzen.

BarcelonaPep Guardiola ha assegurat que el seu equip ha fet un "bon partit" contra el Viktoria Plzen, perquè ha dominat el joc i ha tingut moltes ocasions per marcar, i a més els visitants no li han fet ocasions per marcar. Però tanmateix ha qualificat l'enfrontament de "fred" i el resultat de "curt" contra els txecs.

"Hem fet un bon partit, el resultat ens ha quedat una mica curt. Però mai no és fàcil jugar contra 10 defenses. Hem tingut ocasions, hem tingut pals... i no ens han fet ocasions, i això té mèrit", ha dit l'entrenador del primer equip del Barça.

De fet, que el marcador hagi estat "curt" pels mèrits de l'equip ha estat un dels temes més comentats a la sala de premsa del Camp Nou. Guardiola ha explicat que "per experiència, arribar al final del partit amb 1-0 a l'estadi és perillós, per l'ui i l'ai del públic. Llavors comencen els dubtes, i hi ha quatre pilotes llargues, una falta que ens xiulen, un corner, una rematada... per això ha estat tan important el segon gol de Villa".

L'entrenador del Barça ha valorat el joc del conjunt txec: "Aquest equip ha passat molt més del mig del camp que el Milan. Però no ens ha fet ocasions de gol, i això té mèrit. L'únic és que al primer temps ens han fet molts contraatacs, però era perquè no atacàvem del tot bé. A la segona part hem estat millor". I ha conclòs: "De la mateixa manera que el gol arriba com a conseqüència del joc, que no ens marquin també és conseqüència del joc", sobre el fet que el Barça ja acumula 5 partits sense encaixar cap gol en contra.

Dels noms propis del partit, Guardiola ha parlat d'Iniesta, l'autor del primer gol del Barça i que ha tornat recentment d'una lesió: "Iniesta no ha marxat mai. L'any passat va ser vital per arribar a la final de la Champions i guanyar la Lliga, i esperem que aquest any també pugui ser així".

Sobre la decisió del Sevilla de dur samarretes amb el lema "Orgullosos de Andalucía", el tècnic li ha tret importància a l'assegurar que "és fantàstic que la gent estigui orgullosa de la seva terra. Ells estan orgullosos de ser d'Andalusia com nosaltres ho estem per ser d'aquí"

I respecte el comentari de l'entrenador del Mardid, José Mourinho, on explicava que "altres grups amb un equip important havien de mirar a internet per saber on estaven els seus rivals", Pep Guardiola s'ha limitat a assegurar que "ja tenia referències del BATE i el Viktoria Plzen".

stats