Barça
Esports Barça 09/01/2011

Guardiola dedica la victòria al desaparegut Pedraza

Guardiola creu que "la manera com juga aquest equip ens fa ser optimistes de cara al futur", malgrat preferir que el Barça "generi més ocasions de gol que aquest dissabte"

Martí Molina
1 min
Guardiola i Lotina se saluden abans del partit

BarcelonaPep Guardiola, entrenador del Barça, ha volgut dedicar la victòria de l'equip a Riazor a Àngel Pedraza, ex-jugador del club que ha mort aquest dissabte a l'edat de 48 anys. Ha estat el primer record del tècnic a la sala de premsa del club gallec.

Guardiola va retre aquest homenatge amb satisfacció, no només pel fet d'haver aconseguit els tres punts, sinó a més per la manera com s'han aconseguit. I és que el de Santpedor ha assegurat que “la manera com juga aquest equip ens fa ser optimistes de cara al futur”, tot i que ha volgut recordar, per enèsima vegada, que “encara falta molt” per aixecar títols.

Sobre el plantejament del partit, el tècnic ha explicat que “sempre és una incògnita jugar només tres dies després d'un enfrontament com el de Bilbao, amb tanta intensitat; i amb l'afegit d'haver de viatjar”. Però l'entrenador s'ha felicitat perquè “l'equip ha respost molt bé, tenint el partit controlat i marcant gols en els moments oportuns”.

De totes maneres, Guardiola ha comentat que preferia “generar més ocasions de gol”. I és que el Barça ha marcat 4 gols de 4 xuts a porteria. “No m'agrada tant aquest joc de tocar sense tenir ocasions de gol”, tot i que ha reconegut que “ha estat el Deportivo que ha tancat molt bé els espais interiors i ens ho ha impedit”.

Sobre la decisió de deixar Milito a la graderia, com un dels tres descartats, Pep Guardiola ha negat que tingui cap relació amb la seva possible sortida del club en aquest mercat d'hivern.

stats