Barça
Esports Barça 22/01/2011

Guardiola: "Portem moltes victòries i m'agradaria que la gent donés valor al que estem fent"

Ha justificar que l'afició no hagi animat massa perquè feia molt de fred, i que "nosaltres no és que siguem l'alegria de la huerta com a afició"

Redacció
2 min
Pep Guardiola, durant el Barça - Racing

BarcelonaPep Guardiola està molt satisfet amb el rendiment del seu equip, que tot i no fer un partit excel·lent, ha encadenat la 14a victòria consecutiva, i ha igualat el rècord que tenia el Barça de Rijkaard. "Portem moltes victòries a la Lliga i m'agradaria que la gent donés importància al que estem fent", i ha afegit: "És un honor igualar el rècord de Frank. Tenim un partit terrible contra l'Hèrcules, són un molt bon equip, veurem com arribarem, però ho intentarem". I és que el tècnic de Santpedor, no passen ni cinc minuts després d'un partit que ja està pensant en l'altre. De fet, Guardiola ha donat molt de valor al partit contra els alacantins al Rico Pérez de dissabte que ve, tant que ha assegurat que pot decidir la Lliga si guanyen: "No, la Lliga no està sentenciada. Dissabte vinent tenim una de les sortides més complicades de l'any. Queda una barbaritat, hem d'anar a València, a Sevilla, al Bernabéu... Amb un rival com el Madrid la Lliga es decidirà en les últimes jornades".

I una de les coses que no acostuma a fer el tècnic de Santpedor, que és donar un resultat per fet abans que es produeixi, avui ho ha fet, però amb una clara intenció: "Demà el Madrid seguirà estan a 4 punts, el Madrid és un gran equip i segur que guanyarà el Mallorca".

Un altre dels temes de conversa a la sala de premsa ha sigut la fredor del Camp Nou, que sembla que ja no celebra com hauria de celebrar els gols i les victòries. Per Guardiola, hi ha dues explicacions: "Hem jugat millor del que la gent es pot imaginar. És un dia molt fred i nosaltres no és que siguem l'alegria de la huerta com a afició".

Finalment, el tema Bojan ha tornat a obligar Guardiola a defensar el seu davanter, que ha tornat a sentir aquell xiuxiueig de desaprovació del Camp Nou: "No he de vigilar com he de fer jugar Bojan, perquè és jugador del Barça, ens ha donat molt i ens seguirà donant molt. Aquest estadi és dur, però s'ha de rebel·lar i ser fort. La gent li ha de donar suport. Les seves expectatives són ser un jugador important, i ho és. Té 20 anys, està en fase d'aprenentatge i de creixement. Més enllà de fer coses malament, que les fa com tots, no vull que el jutgem per si fa gols o no. Bojan ens dóna molt"

stats