Barça
Esports Barça 04/12/2010

Guardiola: "Nosaltres no decidim l'hora del partit; jo no conec ningú a la Federació"

El tècnic es defensa dels atacs d'alguns periodistes i explica que no van viatjar ahir perquè "des de la Federació ens diuen que obriran els aeroports i, si no, s'ajorna el partit"

Marina Sancho
2 min
Pep Guardiola acabat d'arribar a l'estació de las Delicias de Saragossa amb el TGV.

BarcelonaUn Pep Guardiola molt indignat per la situació d'incertesa prèvia al partit s'ha hagut de defensar dels atacs d'alguns periodistes pel retràs de l'inici del partit: "Hem apurat al màxim l'hora de sortida perquè la Federació Espanyola de Futbol ens informa que si no podem volar, el partit s'ajornarà". "Nosaltres no decidim l'hora del partit. Jo no conec ningú a la Federació, només Hierro, però si des d'alguns llocs es diu que 'Pep és la causa del retard', jo no hi puc fer res".

Un Guardiola molt alterat ha culpat les pressions de "determinades webs i telenotícies" del canvi de parer de la Federació. "Al final, per les pressions, perquè ja sabem com funcionen les coses en aquest país, la Federació Espanyola de Futbol ha fet marxa enrere i ens ha tocat viatjar. Ho decideixen ells, no nosaltres. Nosaltres som uns manats". Pep s'ha lamentat que "hem quedat com els dolents de la pel·lícula".

El tècnic de Santpedor ha aclarit que ahir a la nit Aena i la Federació els van informar que avui no hi hauria problemes als aeroports i per això no van viatjar ahir. "Nosaltres no viatgem mai el mateix dia si no ho podem fer amb avió, i menys si ens hem d'enfrontar a un equip tan perillós com l'Osasuna. Però ens diuen que obriran els aeroports i per això esperem".

Pep s'ha disculpat amb l'afició de l'Osasuna i ha assegurat: "Potser ha fet falta un comunicat del Barça abans, però jo no puc fer els comunicats, això és cosa del club". Guardiola ha reiterat un cop més que "no s'ha fet res sense consultar prèviament amb la Federació Espanyola de Futbol, nosaltres no hem decidit res".

"No és notícia, però hem jugat un partit meravellós"

Tot i les circumstàncies que han envoltat el matx, el Barça ha tornat a jugar a un gran nivell, i Guardiola s'ha mostrat molt satisfet: "Hem competit com mai i hem fet un altre pas molt important. Hem jugat un partit meravellós".

El tècnic blaugrana ha destacat la fortalesa de l'equip i ha demanat el suport dels aficionats: "Després de tot, espero que la nostra gent no ens deixi sols, que aquest any la necessitarem més que mai".

stats