BARÇA
Esports Barça 01/12/2011

Guardiola: "Vull compartir aquest premi amb els jugadors"

El tècnic i els jugadors del Barça que han estat premiats coincideixen a afirmar que són premis individuals, però que sense l'equip no els haurien aconseguit

Efe
2 min

MadridL'entrenador del Barça, Pep Guardiola, ha assegurat que és "un honor" rebre el premi de la Lliga de Futbol Professional (LFP) com a millor entrenador de Primera 2010-2011 i ha expressat el seu desig de compartir-lo amb els jugadors i amb el club per oferir-li "l'oportunitat" d'entrenar. "Vull donar les gràcies a tota la gent que m'ha votat i compartir aquest premi amb els jugadors del Barça, que són els veritables artífexs, i a la institució del Futbol Club Barcelona per deixar-me l'oportunitat d'entrenar", ha afirmat.

Leo Messi, que repeteix com a millor davanter i millor jugador per segona temporada consecutiva amb més vots que el portuguès Cristiano Ronaldo i el seu compatriota Sergio Kun Agüero, ara al Manchester City, ha reconegut la seva "alegria per aconseguir el premi per segona vegada".

Un altre dels que repeteix és Xavi Hernández, per a qui "és un honor molt gran haver estat votat per tanta gent". "Estic molt feliç, tant de bo pugui repetir", ha comentat després de rebre el premi com a millor migcampista. I també reediten distinció Víctor Valdés, millor porter per davant d'Iker Casillas i David de Gea, i Andrés Iniesta, que fa dos anys, al final de la temporada 2008-2009, ja va aconseguir el premi com a millor centrecampista.

"Estic molt orgullós i agraït a tots els que m'han votat. A veure si en vénen molts més, però això és gràcies al treball de tot l'equip", ha indicatV íctor Valdés.

Iniesta, que ha superat en les votacions el madridista Mesut Özil i Borja Valero del Vila-real, ha admès que rebre un premi com aquest "és molt bonic pel que representa" després de la feina i "les coses que s'han fet bé tot un any". "Dono les gràcies a la gent que m'ha votat i ha confiat en la meva feina, encara que sense l'equip un no és res. És un premi individual, però sempre col·lectiu", ha afegit.

El francès Eric Abidal, distingit com el millor defensa davant del també blaugrana Dani Alves i el madridista Marcelo, ha dit que està "orgullós" amb aquest reconeixement i ha promès intentar "fer-ho igual aquesta temporada per guanyar". També ha mostrat la seva il·lusió Marc Bartra, elegit jugador revelació de Segona. "Sento molt d'orgull pel que suposa. Que et reconeguin tots els entrenadors de Segona per a mi és una il·lusió, i gràcies a tots els meus companys i al tècnic de l'any passat, perquè sense ells no ho hauria aconseguit", ha comentat.

stats