Barça
Esports Barça 25/07/2011

Guardiola convoca a tots els jugadors del primer equip per la gira, i s'endú a 12 jugadors del filial

En total s'emporta 28 futbolistes, tot i que Espinosa, Armando i Gustavo del Barça B només aniran a Múnic i després tornaran a Barcelona

Redacció
1 min
Guardiola, centrat El tècnic del Barça va dirigir La primera sessió en un ambient relaxat propi de l'inici d'una pretemporada després D'unes llargues vacances.

BarcelonaPep Guardiola ha convocat a 28 jugadors per fer la gira per Alemanya i Estats Units: 16 del primer equip i 12 del filial. Entre els jugadors del primer equip, lògicament falten els sud-americans que han jugat la Copa Amèrica, que no es reincorporaran fins el 8 d'agost –Adriano potser abans–, i entren els quatre que es van quedar a Barcelona i no van jugar el primer amistós a Split per diferents molèsties: Piqué, Puyol, Xavi i Pedro.

Dels 12 jugadors del filial convocats hi ha els mateixos que van anar a Split, i s'hi sumen el porter Jordi Masip i el defensa Marc Muniesa, a més de Gustavo, Espinosa i Armando, que només viatgen per als dos partits de Múnic, però després tornaran a Barcelona i no faran la gira americana.

Els 28 convocats:

Valdés

Pinto

Sergio Busquets

Fontàs

Maxwell

Keita

Riverola

Thiago

Iniesta

Cuenca

Jonathan Soriano

Afellay

Jonathan dos Santos

Rosell

Abidal

Balliu

Carmona

Jeffren

Pedro

Villa

Xavi

Piqué

Muniesa

Masip

Puyol

Gustavo*

Espinosa*

Armando*

stats