BARÇA
Esports Barça 04/08/2011

Guardiola creu que la derrota davant el Chivas és un "toc d'atenció"

El tècnic es mostra confiat en l'equip però alerta que s'han de “millorar molts detalls”. "Estem endarrerits en algunes coses”, ha dit

Agències
1 min
Guardiola creu que la derrota és un "toc d'atenció" / EFE

MiamiL'entrenador del FC Barcelona, Pep Guardiola, ha dit després de ser golejat (4-1) pel Chivas Guadalajara mexicà que el conjunt blaugrana està endarrerit en la seva preparació per a la temporada. "Estem endarrerits en algunes coses, per molts motius, però crec tant en aquests jugadors que sé que jugarem bé a la Lliga i en les altres competicions que tenim per davant", ha dit Guardiola.

"La Supercopa d'Espanya i Europa estan molt a prop i el cap ens ha d'ajudar a millorar. El que marca la diferència és la mentalitat dels jugadors. Necessitem un temps que ara no tenim", ha afirmat. "Sé que no tenim temps, però ho solucionarem", ha afirmat Guardiola, que ha indicat que els seus jugadors han "patit amb els contraatacs", de manera que hauran de "corregir” aquest aspecte. L'entrenador blaugrana ha indicat que l'equip no ha jugat malament i ha generat bon joc, però ha reconegut que li falta "competir una mica més". 

El tècnic ha dit que hauran de "millorar en molts detalls", però ha recordat que és "l'inici de la temporada i tenen un llarg camí per davant". "Haurem de canviar la nostra mentalitat com més aviat millor", ha afirmat Guardiola, que tot i això no modificarà els plans de preparació. Guardiola creu que els quatre gols en contra són un "toc d'atenció", encara que ha destacat que els jugadors han "corregut i lluitat com sempre".

stats