Barça
Esports Barça 01/02/2011

Guardiola: "Fa dos anys estàvem a 12 punts i vam haver d'anar al Bernabéu a vèncer 2-6 per guanyar la Lliga"

El tècnic del Barça es nega a donar per mort el Madrid, recorda la remuntada amb Juande Ramos i diu que pensar en el triplet al gener "és fer volar coloms"

Albert Solé
2 min
Guardiola dóna istruccions durant el Barça-Almeria

BarcelonaTothom sabia que Pep Guardiola sortiria avui a desinflar el suflé després de la derrota del Reial Madrid a Pamplona i els set punts de diferència, i ho ha fet com sempre, recordant els precedents: "Només sé que fa dos anys estàvem a 12 punts del Madrid i vam haver d'anar al Bernabéu a vèncer 2-6 per guanyar la Lliga". Com no podia ser d'una altra manera, la major part de la roda de premsa ha girat al voltant d'aquest tema, i Guardiola no s'ha cansat de posar les coses al seu lloc: "Set és millor que quatre, quatre millor que dos, però queden 17 partits", ha recordat, i ha afegit: "No em crec la premsa ni les opinions del moment, jo només em crec la història del Reial Madrid, i ells han demostrat més d'una vegada de què són capaços. Ahir potser estava tot perdut, però demà no ho veuran igual, i dissabte aniran al màxim, com sempre". Tampoc es va oblidar de posar en valor una vegada més el que està fent el Barça, ponderant el que està fent el Madrid: "Els números del Madrid són impressionants, i nosaltres hem estat una mica millor i per això tenim aquest avantatge, però els seus números són més que excel·lents". Però el tècnic s'ha vist obligat a seguir insistint que cap Lliga es guanya al mes de gener i que, quan el Madrid és el rival, tota precaució és poca: "A rivals com el Madrid només els pots donar per guanyats quan mires els números i veus que realment no hi ha cap opció".

Finalment, i davant algunes veus de l'entorn blaugrana que ja han començat a pronunciar la paraula triplet, Guardiola ho ha deixat clar: "Jo no puc controlar certes coses de l'entorn i del que es diu. Jo quan vaig pensar que realment podíem guanyar el triplet va ser només la setmana abans de la final de Roma, ara només pensem a classificar-nos per a la final de Copa. Si en 110 anys només hem guanyat el triplet un cop és que no és gens fàcil. Al gener pensar en el triplet és fer volar coloms".

stats