Barça
Esports Barça 23/11/2011

Guardiola: "L'important és que la gent s'ho hagi passat bé. Si ha estat un partit entretingut, d'això es tracta"

El tècnic ha dit que l'equip ha "jugat bé el primer temps i competit bé al segon", i reclama que li "falta temps" per poder treballar la defensa de tres jugadors

Martí Molina
2 min
Pep Guardiola dóna instruccions a San Siro

BarcelonaPep Guardiola ha finalitzat el partit contra el Milan molt satisfet per la victòria (2-3) i la classificació, i també pel joc que ha desplegat el seu equip. Ha estat un partit vistós i amb moltes ocasions per part dels dos equips. Tanmateix, a l'entrenador del Barça no li ha preocupat que el conjunt italià pogués arribar i perforar la porteria de Valdés per dues ocasions: "Quan jugues a San Siro no pots esperar dominar els 90 minuts i guanyar amb solvència. L'important és que la gent s'ho passi bé, i si vosaltres –els periodistes– dieu que ha estat un partit entretingut, doncs d'això es tracta".

Sobre l'enfrontament, l'entrenador ha explicat que els seus homes "han jugat bé al primer temps, i al segon han competit bé", fet que ha remarcat que "és diferent". De fet, Guardiola ha apostat d'inici amb una defensa de 3 homes, i al segon temps ha optat per jugar amb 4. "El problema de jugar de 3 és que no tenim massa temps per treballar-lo. Hi perds en algunes coses i hi guanyes en unes altres. Perds un jugador a darrera i el guanyes al mig. Per jugar amb defensa de 3 has de dominar", ha aclarit el de Santpedor, que ha afegit que al segon temps ha buscat "millorar la línia defensiva" i per això ha situat Busquets en posició defensiva, formant una línia de 4.

Amb la victòria, el Barça aconsegueix matemàticament la primera posició del grup H. "Estem contents per haver quedat primers, i ara a descansar i pensar amb el Getafe", ha dit el tècnic. "En el futbol, i en l'esport en general, tot el que puguis aconseguir és millor no deixar-ho passar", afegia.

Sobre l'avantatge que li suposarà a l'equip aquesta circumstància, en la setmana del clàssic contra el Madrid, Guardiola deia que "a l'últim partit de la fase de grups ja estarem classificats, però igualment l'haurem de jugar. De totes maneres, no només haurem de pensar en el Madrid, sinó també en el viatge del Japó. Però ara ens toca pensar en el partit del dissabte contra el Getafe, que és a la nit i farà molt de fred. Aquest és un partit que sí que em preocupa", concloïa el tècnic del primer equip del Barça.

stats