Barça
Esports Barça 28/11/2011

Guardiola: "Estem jugant molt bé, però no és suficient perquè hi ha un equip millor. Haurem d'apujar el nivell"

Respecte als mals resultats fora de casa, el tècnic del Barça assegura que no han jugat malament, "però ens han faltat coses que l'equip i jo sabem"

Albert Solé
2 min
Pep Guardiola gesticula durant el partit al Coliseum Alfonso Pérez.

BarcelonaEn la roda de premsa d'aquest vespre de Pep Guardiola, igual que la de després de perdre a Getafe, no hi ha hagut cap retret ni cap excusa per a la primera derrota de la temporada. I quan li demanen per què el Madrid té sis punts més a la Lliga, respon sense problemes: "Estem jugant molt bé, estem fent les coses molt i molt bé, però si no és suficient perquè hi ha un equip millor, doncs haurem d'apujar el nivell i fer-ho millor, i si tot i això guanyen ells, els felicitarem com fem sempre". Aquesta idea l'ha repetida moltes vegades durant la roda de premsa per reforçar el missatge que si la Lliga està com està és perquè el Reial Madrid ho ha està fent millor fins ara, i prou. "El nivell d'exigència nostre és molt gran després de guanyar tantes coses, i per ells [Madrid], després de tant de temps sense guanyar la Lliga, és un títol molt important", ha dit, i després ha repetit la idea principal que volia transmetre: "Ja hem arribat al nivell de l'any passat i en alguns moments hem jugat molt millor que l'any passat, però a la Lliga hi ha un equip que ha estat millor que nosaltres".

La fuga principal de punts fins ara estan sent els partits de fora del Camp Nou (9 punts de 18 possibles), i Guardiola intenta explicar-ho: "Ens està costant més, és cert, i no hi ha un sol factor perquè cada partit és diferent. En tots hem sigut millors que els contraris, hem creat més ocasions que el rival, però sí que han faltat altres coses que jo i l'equip sabem".

Guardiola té molt clar que amb el gran nivell de jugador que té a la plantilla, només els pot exigir una cosa: "L'únic que els vaig dir és que ens havíem d'esforçar sempre, i no hem sortit mai a passejar-nos i us dono la meva paraula que no ho farem mai, la resta depèn de l'encert que tinguem i de si l'encerto jo amb el plantejament tàctic, res més".

stats