BARÇA
Esports Barça 13/01/2012

Guardiola: "No fitxarem ningú al mercat d'hivern. Potser som agosarats, però confiem en el filial"

El tècnic del Barça ha dit que als quarts de final els espera, contra el Reial Madrid, una eliminatòria "apassionant i bonica per a l'espectador"

N. García
2 min
Pep Guardiola dóna instruccions al Reyno de Navarra

BarcelonaDesprés de superar l'Osasuna a la Copa del Rei, a l'equip de Pep Guardiola l'espera el Reial Madrid. "Serà una eliminatòria apassionant i bonica per a l'espectador. Si anéssim cinc punts per sobre a la Lliga aniríem a guanyar l'eliminatòria, i si estem cinc per sota, també anirem a guanyar l'eliminatòria. Som dues institucions que sempre que juguem una competició la volem guanyar. A veure com arribem. Les possibilitats de guanyar hi són, i les de perdre, també, però ara hem de preparar-nos per al partit contra el Betis", ha dit el tècnic, que ha assegurat que no està cansat de tants clàssics: "És el que hi ha", ha apuntat.

Sobre la rebuda que ha tingut el Barça al Reyno de Navarra, amb l'afició local xiulant l'equip i sobretot Messi, Guardiola ha dit: "Jo tinc un molt bon amic a Barcelona que es diu Josep Maria Fusté i em diu que aquí hi ha molt bona gent, i amb això em quedo. És un equip molt noble i l'afició del Barça i de l'Osasuna sempre s'han portat molt bé. Són dues institucions històriques, i això no ho canvia res ni ningú".

Respecte al partit, Guardiola ha dit que era conscient que "Pamplona sempre és dels camps més difícils". "A la Lliga encara no han perdut i són cinquens. Són partits molt difícils perquè és un equip molt intens que colla molt amunt. Quan tornem a la Lliga segurament posaran tota la gent que ha reservat el seu entrenador", ha comentat.

El Barça ha viatjat el mateix dijous fins a terres navarreses, però per causa de la boira, ha hagut de volar fins a Vitòria: "Abans de sortir de Barcelona ja sabíem que aniríem a Vitòria, dimecres ja ho vam parlar. Hi havia aquestes dues possibilitats, anar a Pamplona o a Vitòria", ha dit Guardiola.

El Barça ha jugat a Pamplona d'inici amb tres jugadors del filial: Cuenca, Sergi Roberto i Montoya. Guardiola s'ha referit a aquests dos últims: "El Sergi pot jugar a tot arreu. Té moltes facultats, una arrencada molt forta, posicionalment és molt bo. Dels que jugaven, era qui anava millor a l'espai. Vull felicitar-lo, a ell i a Montoya. El Barça té un molt bon lateral dret per al futur".

Precisament, el tècnic blaugrana ha donat un toc d'atenció als jugadors del planter: "Degut a la malastrugança que hem tingut aquest any amb les lesions, necessitarem molt la gent del filial. Que els del filial es vagin preparant i guanyant-se el lloc, perquè segurament els haurem de cridar. No m'agrada fitxar ningú al mercat d'hivern i la cosa no està per fer despeses. Potser som agosarats, però confiem en la gent del filial".

Sobre les lesions de Fontàs i Pedro, l'entrenador ha dit: "La lesió de Fontàs no té bona pinta, li estan fent proves. Pedro tenia la cama molt dura, li farem proves i comunicarem què té".

stats