Barça
Esports Barça 15/08/2011

Guardiola: "És dels dies que un pot estar més orgullós de l'equip"

El tècnic del Barça marxa satisfet després de l'empat al Bernabéu pel resultat però també per l'actitud del seu equip a nivell físic, que ha qualificat "d'esforç titànic"

Martí Molina
1 min
Guardiola dóna la mà a Mourinho abans del partit d'anada de la Supercopa

BarcelonaPep Guardiola s'ha mostrat molt satisfet després de l'empat del Barça contra el Reial Madrid, a l'anada de la Supercopa al Santiago Bernabéu. El tècnic blaugrana s'ha felicitat pel resultat però també per l'actitud del seu equip, i ha assegurat que era dels dies que "un pot estar més orgullós de l'equip perquè hem pogut amb el cansament".

"El partit m'ha deixat una bona sensació i penso que el resultat és bo. Perquè anem amb retard en la preparació física. Amb gent lesionada i altres que han arribat tard. Hem fet una pretemporada amb jugadors del filial i del juvenil. Per això estic tan content per la manera com han jugat els futbolites. Aquest diumenge era un dia molt perillós perquè podien passar-nos per sobre. Han fet un esforç titànic", ha dit Guardiola.

De cara a la tornada, el tècnic ha fet una crida a l'afició: "Espero que puguem comptar amb l'ajuda dels aficionats perquè ens puguin ajudar allà on no arriben les cames".

Sobre el rival, el Reial Madrid, el tècnic ha explicat que "m'ha causat molt bona impressió. Intuíem que ens jugarien així, pressionant molt amunt, ja ho van fer a la tornada de Champions i durant la pretemporada han jugat igual. Ens ha costat entrar al partit i tenir el control de la pilota i generar jugades. Però ja m'ho imaginava".

stats