Copa del Rei
Esports Barça 01/02/2011

Guardiola s'endú tota la plantilla a Almeria i adverteix: "Tinc la tornada del Betis molt fresca"

A pesar del 5-0 de l'anada, el tècnic del Barça posa tothom en alerta en recordar el 3-1 al camp del Betis, i assegura que la de la Copa "és la final més maca de l'any"

Albert Solé
2 min
José Luis Oltra saluda Guardiola abans del partit

BarcelonaEl Barça està a un pas de jugar la segona final de la Copa del Rei del segle XXI i, a pesar del 5-0 del Camp Nou a l'anada, Pep Guardiola no vol que ningú es relaxi. Per això ha volgut recordar que al Benito Villamarín de Sevilla ho van passar molt malament en el primer quart d'hora: "Tinc el partit de Sevilla molt, molt fresc". Potser per això, i per donar-li el valor que es mereix a la classificació per a una final, el tècnic de Santpedor s'endurà demà a Almeria tots els jugadors de la plantilla, inclosos els tres lesionats –Puyol, Jeffren i Iniesta–, a més de Thiago i Nolito, del filial. "Per arribar a una final hi hem participat tots, per això vull que hi siguem tots demà, igual que hem fet sempre en totes les semifinals".

Respecte al fet que sembla que Guardiola es prengui més seriosament la Copa del Rei que altres tècnics blaugrana d'èpoques passades, el tècnic ha sigut molt clar: "El Barça té 25 Copes i i jo no les he guanyat les 25, aquest club sempre ha donat importància a la Copa i a totes les competicions. Des que jo sóc entrenador no hi ha un partit més important que un altre, encara que sí que n'hi ha de més transcendents que altres". Tot i això, Guardiola sí que sempre ha parlat molt bé de la Copa, com una competició a la qual té molta estima, i avui ho ha tornat a repetir: "La final de Copa és la final més maca de l'any, encara que la de la Champions té més prestigi. Ho vam viure amb l'Athletic a València amb les dues aficions juntes, va ser molt maco".

stats