BARÇA
Esports Barça 21/01/2012

Guardiola, sobre la trepitjada de Pepe a Messi: "Si ell diu que és involuntari, ell sabrà"

El tècnic del Barça espera que els resultats fora de casa s'assemblin cada cop més als que estan aconseguint al Camp Nou

Ara
3 min
Pep Guardiola observa com Coentrao salta per evitar Busquets.

BarcelonaEl tècnic del Barça no ha volgut comentar les paraules de Pepe, que després de trepitjar la mà de Leo Messi va dir que era involuntari. "Si ell ha dit que és involuntari, ell sabrà, només ho sap ell. Si ell ho ha dit...", ha comentat Guardiola.

L'entrenador ha comentat que no ha vist que els jugadors estiguin afectats pels comentaris postpartit: "Els he vist bé, amb un to anímic normal. Han estat bé, han entrenat normal, amb bona disposició. Estan acostumats a passar d'una competició a l'altra, són gent amb força experiència i que han d'estar pel que es pot controlar. Saben que es pot parlar de coses postpartit", i ha afegit: "Sempre que imagino el partit, imagino que el partit anirà bé. Sempre que hi ha un partit molt exigent abans, costa, però sabem on som. Hem de ser conscients d'això".

Respecte al fet que els resultats fora de casa no siguin tan bons com els que l'equip està aconseguint a casa, Guardiola ha assegurat: "No és que haguem fet una mala primera volta. No hem canviat res, simplement volem anar allà i agafar les bones coses que puguem fer, analitzar el Màlaga de Pellegrini, defensar i atacar bé i guanyar el partit. Sempre tenim la idea d'anar a guanyar i, tot i que a fora els resultats no han estat del tot bons, sempre hem intentat anar a guanyar. Si no ho féssim, probablement no tindrem opcions. Si no ens volem allunyar més del rival, hem de guanyar a Màlaga".

Tot i això, Guardiola sap de la dificultat del Màlaga: "Els equips de Pellegrini sempre han jugat molt bé a futbol. És un equip amb molta experiència, tenen laterals molt llargs i molt profunds, tenen jugadors de qualitat, extrems que saben jugar i jugadors en punta que van molt bé a l'espai. Han fet molts fitxatges, però la qualitat individual sempre la tenen".

El tècnic recupera Pedro i ha valorat el seu retorn: "És una bona notícia. A Pedro li tinc una estima especial, portem molts anys junts i és un jugador que ens ha donat, ens dóna i ens donarà moltes coses". Tot i això, ha assegurat que seguirà comptant amb els jugadors del filial: "Alguns es quedaran amb nosaltres. Són pocs i el filial tirarà amb el que té, mirarem si necessita algun reforç. Alguns dels que hi són ara i d'altres que potser també pujaran es quedaran amb nosaltres durant l'any".

Respecte al fet que Leo Messi no hagi marcat gols en els últims dies, Guardiola ha dit: "Leo l'altre dia va estar bé. Es va enfrontar contra el Madrid a jugadors molt físics i va estar molt bé. No puc dubtar d'aquest jugador després del que ha donat durant tants anys cada tres o quatre dies. Quan estàs a aquest nivell, no cal marcar mil gols, guanyar un Mundial i fer gols cada dia per demostrar el que ets, un jugador immens".

També ha parlat de Carles Puyol, que ha dit que està rendint a un bon nivell aquesta temporada, a més d'afegir que és molt important que estigui bé: "Ell diu que estarà bé fins als 40, dependrà d'ell mateix. Ho decidirà el seu cos, per la resta, crec que pot aguantar molts anys més".

Per últim, Guardiola també ha parlat sobre la targeta groga que Iniesta va veure contra el Betis. El tècnic va dir en la roda de premsa posterior al partit contra el Betis que presentarien un recurs, el Comitè no els ha donat la raó i el club ha decidit no tornar a recórrer: "M'han dit els juristes que és impossible i, si és impossible, ens estalviem temps".

stats