BARÇA
Esports Barça 16/09/2011

Guardiola, molest per les crítiques dirigides a l'equip després dels dos empats

El tècnic del Barça ha protagonitzat una tensa roda de premsa prèvia al partit contra l'Osasuna i ha defensat l'equip, dient que durant els últims partits sempre ha estat a un bon nivell

Nuria García
1 min
Pep Guardiola, durant la roda de premsa. ALEJANDRO GARCÍA / EFE

BarcelonaPep Guardiola ha protagonitzat una roda de premsa tensa. El tècnic blaugrana s'ha mostrat visiblement molest per les crítiques que ha rebut l'equip després d'haver empatat els dos últims partits, contra la Reial Societat i contra el Milan.

Tot i que ha dit que la seva feina no era "jutjar l'opinió" dels periodistes, Guardiola ha afirmat, emprenyat: "Contra el Vila-real, Busquets era un gran central. Ara sabem que és un inútil. Què hem de fer?", s'ha preguntat.

El tècnic també ha tingut una petita confrontació amb un periodista de Ràdio Marca, que suposadament ha posat en boca de Guardiola unes paraules que el tècnic ha dit que no va afirmar. Els periodistes li han preguntat si estava emprenyat, però Guardiola ha dit que no.

En les tertúlies posteriors a la roda de premsa, com la que han fet a OnaFM, alguns periodistes han comentat la reacció de Guardiola. Ramon Besa, cap d'esports del diari El País, ha deixat entreveure que l'entrenador podria estar també molest per les constants bromes que s'han fet després del seu discurs quan va rebre la Medalla del Parlament de Catalunya. I és que des que Guardiola va pronunciar la frase "si ens aixequem molt d'hora, i sense retrets, som un país imparable", hi ha hagut persones que han utilitzat la frase mofant-se de l'equip, dient que si es lleven tant d'hora, a les segones parts s'adormen.

L'únic moment distès de la roda de premsa ha sigut quan el periodista de Sky Sport Italia li ha preguntat en català i Guardiola ha reaccionat dient: "Veieu la immersió?".

stats