Pilota d'Or
Esports Barça 09/01/2012

Guardiola s'endú el guardó a millor entrenador i el dedica a Tito Vilanova

Era el favorit i no hi ha hagut sorpresa. Pep Guardiola, amb el 41,92% dels vots, ha superat Sir Alex Ferguson (15,61%) i José Mourinho (12,43%) i ha rebut el premi de millor entrenador de l'any 2011

Ara
1 min
Pep Guardiola dedica el premi a Tito Vilanova.

BarcelonaEl millor entrenador FIFA 2011 és Josep Guardiola. És el primer cop que el tècnic del Barça s'endú el guardó, un premi que es va instaurar la temporada passada. Recentment, l'entrenador blaugrana ha sigut considerat el millor del 2011 per la IFFHS.

"Vull dedicar aquest premi a tots els entrenadors que estimen aquest esport i a totes les persones que han treballat durant més de 100 anys en el Barça per fer-lo un dels millors clubs de la història", ha dit en el seu parlament, ja amb el premi a la mà.

El tècnic del Barça ha afegit: "Vull dedicar aquest títol a Tito Vilanova, el meu assistent, que tot i que darrerament no està al meu costat, sempre hi és. Aquest premi va per tu, noi".

Guardiola ha reunit el 41,92% dels vots. Segon ha sigut el tècnic del Manchester United, Alex Ferguson, que ha rebut el 15,61%, i tercer, el tècnic del Reial Madrid, José Mourinho amb el 12,43%. El portuguès era el vigent campió d'aquest premi, després d'endur-se'l l'any 2010 gràcies al triplet que va aconseguir amb l'Inter de Milà.

stats