Trofeu Joan Gamper

Guardiola: "Per tornar a guanyar haurem de treballar més, i d'això me n'ocupo jo"

L'entrenador del Barça ha recordat que tot plegat té sentit "gràcies a vosaltres", en referència a l'afició, i ha agraït la contribució de Bojan, Jeffren i Milito, que han marxat aquest estiu.

El tècnic del Barça ha volgut agrair d'entrada la feina d'aquest darrers anys als tres jugadors que han marxat aquest estiu: Bojan, Jeffren i Gaby Milito.

Guardiola ha recordat que "guanyar costa molt". "No importa la competició, ni els rivals", ha continuat l'entrenador blaugrana.

"I tornar a guanyar costa encara més, i ho sabeu", ha explicat el de Santpedor, fent gala del seu discurs habitual d'esforç i perseverança.

A més, Guardiola ha volgut destacar la feina dels jugadors: "Els nois s'han guanyat, diumenge rere diumenge, el respecte", i ha comentat: "Estem orgullosos d'haver treballat molt"

El tècnic del Barça ha afirmat que "per tornar a guanyar haurem de treballar més", i ha afegit: "D'això, ja me n'ocupo jo. Que vingueu a l'Estadi és cosa vostra".

Guardiola ha conclòs el seu discurs assegurant: "Tot això té sentit amb vosaltres", dirigint-se al públic. Després ha tancat el seu discurs amb un crit de "Visca el Barça, visca Catalunya i que tinguem una temporada plena d'èxits".