Trofeu Joan Gamper
Esports Barça 22/08/2011

Guardiola: "Per tornar a guanyar haurem de treballar més, i d'això me n'ocupo jo"

L'entrenador del Barça ha recordat que tot plegat té sentit "gràcies a vosaltres", en referència a l'afició, i ha agraït la contribució de Bojan, Jeffren i Milito, que han marxat aquest estiu.

M. S.
1 min
Guardiola, parlant pel públic del Camp Nou davant de l'equip

BarcelonaEl tècnic del Barça ha volgut agrair d'entrada la feina d'aquest darrers anys als tres jugadors que han marxat aquest estiu: Bojan, Jeffren i Gaby Milito.

Guardiola ha recordat que "guanyar costa molt". "No importa la competició, ni els rivals", ha continuat l'entrenador blaugrana.

"I tornar a guanyar costa encara més, i ho sabeu", ha explicat el de Santpedor, fent gala del seu discurs habitual d'esforç i perseverança.

A més, Guardiola ha volgut destacar la feina dels jugadors: "Els nois s'han guanyat, diumenge rere diumenge, el respecte", i ha comentat: "Estem orgullosos d'haver treballat molt"

El tècnic del Barça ha afirmat que "per tornar a guanyar haurem de treballar més", i ha afegit: "D'això, ja me n'ocupo jo. Que vingueu a l'Estadi és cosa vostra".

Guardiola ha conclòs el seu discurs assegurant: "Tot això té sentit amb vosaltres", dirigint-se al públic. Després ha tancat el seu discurs amb un crit de "Visca el Barça, visca Catalunya i que tinguem una temporada plena d'èxits".

stats